01.05.2024

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Е, което си е така, така си е. Липсата на обща култура у лидера забелязах още в началото, ама човещина. Но пък да пишеш подобни постове, без поне в гугъл да провериш най-елементарните неща, които те е мързяло да прочетеш от обща култура, е непростимо.

Никой не може да е прочел всички произведения, въпреки, че за мен руската литература е задължителна, поне откъм класиците като Достоевски, Гогол, Чехов, Лермонтов и т.н. Но дори да не се поинтересуваш да прочетеш поне главата на романа, в която описват героя, който смяташ да даваш за пример, е чиста и проба глупост и арогантност. Незнанието е простимо, ама нахалството да налагаш мнение, основано на погрешни твои илюзии, не е.

Имам спомен как в Народното събрание на мое питане към Корнелия Нинова за оръжията, които изпращаме в Украйна от складовете на армията, в питането си бях посочила Трета армия, но КК /Костас Копейкинът/ ми каза, че това било Пета!!!! армия. И ми се развика, че нищо не разбирам от военни дела и да съм го слушала. Е, резилът беше за мен да гледам подхилкванията от залата, когато разбраха, че имаме и Пета българска армия, но пък се убедих в дълбоката некомпетентност и арогантност на Костя, който дори когато не знае, не прави най-елементарни усилия поне да прочете нещо и да не се излага.

Още по-голям проблем е, че около него няма нито един човек, който да му даде акъл или информация, защото той си ги избира такива, които да не го засенчват, тоест, летвата е свалена до село Константиново. Те така…..Капитан, главатар на шайка разбойници.

Всъщност за феновете на КК, споменавам литературния герой, за когото самият Гогол казва, че е главатар на шайка разбойници. Явно за някои това е нещо, достойно за възхищение!

Елена Гунчева-Гривова