27.04.2024

Ако нямаме достатъчно оръжие, да изпратим с овации на гарата депутатите, които гласуваха „за“!

Ясно е, че партиите на корупционното статукво ГЕРБ-СДС и ДПС така „перат имидж“; че „Продължаваме Промяната“ гласуват „атлантически принципно“, че „Демократична България“ няма решения за бъдещето на страната; че „Български възход“ вчера е едно, днес набързо стана (очакваното) друго. Срам и позор во веки веков!
Поздравления за парламентарните „БСП за България“ и „Възраждане“, не че те са цветя за мирисане, но все пак вложиха повече сиво вещество!
…………………………………………………………………………………………………………
България винаги е заставала на страната губещите – Византия (къде е сега?), Османската империя (къде е сега?), хилядолетният Трети райх (къде е сега), вечният и непобедим СССР (къде е сега?)….
Затова много страни се боят да се пишат наши приятели.
Традицията ще продължи ли?!
…………………………………………………………………………………………………………
За пореден път се оказва че охранените (вижте им заплатите, добавките, колите и т.н.) политици в НС са толкова „възвишени“, че не познават и не искат да познават коренните интереси на българския народ. Пази Боже, сляпо да прогледа!
Но и „дядо Йоцо“, и „една българка“, гледат и не забравят нашите щедри „дарители“ на народната собственост. Затова и не стъпват до „урните“ или до „машините“ за гласуване!
…………………………………………………………………………………………………………
Ползата от днешното гласуване: видяхме „новите дрехи“ на българските депутати!
Кройката е по „Новите дрехи на царя“!
…………………………………………………………………………………………………………
Да се стягаме за нови избори!!!

Боян Дуранкев