23.04.2024

bTV. Водещият включва българка, която е в Иракли. „Много важен са вашият свидетелски разказ за разследването“, изрича водещият глупашки, въпреки че чува единствено, че жената видяла червено оцветено небе за кратко и толкоз, друго нищо не видяла. Ама това е много важно за разследването, ако слушаме глупостите на bTV.

След нея „дежурният по ефир“ Тагарев си го казва чистосърдечно обаче – че България изнася оръжие за Украйна, но „някои политици не искат да кажат истината“, ясно визирайки Корнелия Нинова.

Ама той не виждал „нищо особено“, че изнасяме оръжие за Украйна.

Разбитият украински самолет доказва ясно това, той е летял неведнъж от Бургас за Полша, пълен с оръжие, както АФЕРА първа оповести преди месеци как Бъгария изнася поголовно оръжие за Украйна по схемата – доставки до Полша и Чехия и оттам за Украйна.

Тагарев и той си го каза – „много пъти е ставал превоза, аз не виждам нищо особено“ и се правел през трети страни – Полша и Чехия.

Такива ми ти работи, другарко Корнелия Нинова, която лъжеш нагло, измивайки си ръцете, че „официално“ няма и патрон изнесен от България за Украйна.

Оръжейния бизнес ти е много сладък. А трагикомедията е, че точно ти, като лидер на БСП, въоръжаваш украинците през трети страни.

Afera.bg