20.04.2024

Миналото лято Слави не щеше да управлява с БСП и щеше да се татуира на гърдите и по интимните части „Няма да се коалирам с БСП, иначе Корнелия да ме вземе при себе си на самотен остров“.

ДСБ, ДБ и Христо Иванов с гумената лодка никога нямаше да правят две неща: да се коалират с БСП и да правят правителство с мандата на БСП.

Кики #Простото и Асен от десни станаха леви, после от леви станаха десни и така всяка седмица сменят резбата.

Нинова обеща да не продава оръжие на Украйна и да не гони руснаците.

Всички граници бяха преминати и всички обещания бяха изхвърлени в кенефа през последните 6 месеца.

Всички задръжки паднаха, а дрехите и бельото са събрани накуп в пералнята на Херовата амбасада.

Не виждам никакви пречки пред всички тези обещавачи, да се коалират с мандат на БСП, Нинова да стане предлагач на Тъпото или другия, чичовото, за премиер, а Слави и оня с гумената лодка да си натискат парцалите на софрата.

Значи, вие бихте ли си тръгнали доброволно от официалната вечеря в „Риц“ само след чашка шампейн и една лъжица чер хайвер за предястие преди да започне сервирането на същинската вечеря със стековете, омарите, стридите, отбраните вина, после десертите и отлежалите уискита и коняци? Нали? Искат се топки, за да си тръгне човек. Няма балами тука.

В „Риц“ се папка и слушка, а после се слушка и се папка.

Поканихте ги на софрата, настанихте ги, лигавници им сложихте, сега ще си тръгнат или чак след последния десерт, или Гешев трябва да влиза с баретите и жандармерията. Голямото плюскане тъкмо започна, а вие се размечтахте за избори!

Николай Бареков

afera.bg