03.05.2024

Определени елементи направиха анонимен донесение срещу мен, за да се опитат да ме унижат или спрат да правя това,което мисля ,че е полезно за българите!

Казвам се Иван Тренев и съм българин по произход! Преподавам пиано. Заедно с родолюбиви колеги поддържаме независима информационна платформа и радио, с което даваме възможност за всеки българин да получи повече информация от официалната по света и унас! Член съм на съюза на българските журналисти!

Никога не съм твърдял, че съм историк! Напротив – радвам се, че не съм! Аз съм музикант! Историкът в повечето случаи се ограничава в тясно специализирана дейност и не може да познава истинската история, факти, процеси и събития – такива каквито са!

Аз съм търсещ истината за моя народ и за човечеството! Определени зловредни същества бълват срещу мен непрекъснати лъжи, за да Ви откажат от търсенето на истината!

Аз ще се боря, докато имам сили за моя народ – Българите-в основата на човешката цивилизация! Преди бях сам, но сега не съм – сега сме много!

Вярвам и съм убеден в успеха на българите и възкръсването на нашата държава отново!

Умишлено се унищожава българската история и се опростачава народа, за да може по-лесно да бъде контролиран, „ваксиниран“, манипулиран… и прочие. Благодаря на всички, които повярваха в името на България!

Създадохме първия сайт за свободни архиви, който ще стартира до края на месеца, спасихме голямо количество българска история, но най-важното – учениците и студенти – те продължават делото – те вече са събудени и ще се събуждат още!!!

Някои ме наричат груб – не мога да бъда мил с простащина, умишлено порогаване на културното ни наследство или с нападки срещу мен от неграмотни елементи.

Ще дам пример с моите учители Христо Ботйов и Васил Левски – Ботев нарича всички тези, които застават срещу България – „ПАЧАВРИ“ – и това е най-мекото му изказване! Васил Левски пише в Устава – считаме за

врагове и онези „БЪЛГАРСКИ ИЗРОДИ…“ – Как мислите ще се изразят нашите титани днес на случващото се в България!?

Може и аз да правя грешки, но търся истината в името на всички нас и на онези наши колоси, от които се страхуват днес тези, които не искат България да я има!

Да живее България!

Иван Тренев

Иван Тренев