28.04.2024

Анастасия Гешева

България е гласувала ПРОТИВ борбата с героизацията на нацизма в резолюцията на ООН онзи ден. Което означава, че България е ЗА нацизма, неговите герои и връщането му. Което не е трудно да се види тези дни и у нас, както и в целия „демократичен“ свят.

Малката групичка мафиотизирани комплексари, която е яхнала държавата и си споделя властта не отсега, сглобка винаги е имало, непрекъснато си сменя цвета в зависимост от времето, вятъра и теченията. Те са точно каквото трябва – първо са били комунисти, след това са били антикомунисти, после евроатлантици, либерали, сега и нацисти.

По същество те са нищо, никога не са били нещо, ако се проучат биографиите им, ще се видят едни обикновени мижитурки с купени образования и титли, защото никой нормален и наистина умен човек не би се включил в това безобразие, в тази дяволска клоака, която представлява политиката днес.

Само глупак би могъл да си мисли, че нещо хубаво и добро има там. Което автоматично поставя профилите на всеки нов герой в парламента на място.

Та героизиращите нацизма, които сега се проявяват в бесния лумпенизъм да демонтират съветските спомени в България, просто в момента са се обагрили в кафяво, белким се наколенчат на външните си господари.

Утре, ако се наложи, тези всичките отново ще станат комунисти и как ми се иска да стигнем дотам, че да се види цялата позорщина на тези хора днес, които ни ги прожектират като цвят на нацията и цвят на ЕС и НАТО.

Управлението на България е пудел пълен с калинки. Пингвини прости! Мислят, че като махнаха паметника и промениха нещо!

Имам много неприятна, тежка за приемане новина за тях. В България е имало истински нацизъм и почти четвърт милион българи се би с него и с помощта на СССР го победи. В този пункт България е посестрима на такива европейски колоси като Германия, Франция, Италия и Испания. Два пъти не се влиза в една и съща река.

Ние този филм сме го гледали и сме го играли. И втори път няма да го преживеем. Много държа да кажа, че нашите нацистващи днес са обикновени мимикриращи организми, в които няма един грам от нищо, за което се представят. Нацизмът се върна в родината си, не е у нас, нито където и да било, където ИМА ПАМЕТНИЦИ НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ в Европа.

А родината на нацизма е Британската империя, там са и истинските му последователи. И колониите на Англия и в страни, където нацистите бяха заселени.

И за изненада на мнозина в Израел. У нас, в цяла Европа, която веднъж беше освободена от това, в самата Русия и пограничните и зони, това са спомени и сенки, които при първото проникване на слънчева светлина ще изчезнат.

Украйна е друг случай, там този корен го бяха мислили за мъртъв, но не е бил и английските градинари го ашладисаха отново. Така че, да, премахването на паметниците е фактическо героизиране на нацизма и българската власт го слага отново на масата, за да бъде смазан отново. Щом толкова се натискат, пак ще го преживеят.

Понеже Марков идеално ги описа като пациенти на Карлуково, където могат да си разиграват живот, какъвто искат, мисля, че трябва не просто кабинет, цял отделен етаж, отделение цяло, на което да пише – Вярват, че Киро сваля от власт Бойко, Вярват, че Киро и Бойко са РАЗЛИЧНО НЕЩО.

Те ще са точно до централния корпус, най-голямото отделение, с най-много етажи и отделен вход. Отделението – ЧАКАТ РУСИЯ ДА ЗАГУБИ ОТ НАТО И ДА ИЗЧЕЗНЕ.

Степентта на умопомрачение на хора, преяли с пари, власт, дрога и удоволствия, е толкова грамадна, че няма нищо изненадващо как все по-усърдно си мислят, че като се или ги ИНСТАЛИРАТ на някой пост и нещата се уреждат.

Не, животът ще ги изхвърли инсталираните както черво изхвърля развалена храна и пак ще си бъдем добре. Постове си раздавали! Ама раздавайте си!

То и аз искам да съм Бриджит Бардо, ама съм си просто Анастасия. 😂

Анастасия Гешева