18.05.2024

Малко новини за другия национален „идеал’ след русофобията – МИТA ШЕНГЕН!

Кораб на „Параходство Български морски флот“ е задържан в Ирландия и до момента на борда му са открити поливин тон кокаин! Това съобщават казионките.
Аз бих го формулирал по малко по-различен начин, за да може тази част от народа ни, която все още се интересува от каквото и да било различно от плюскане, да разбере реалната ситуация.
А именно:
Кораб, собственост на приватизиралия „Параходство Български морски флот“ Домусчиев, който е и сред основните спонсори на мандатоносителите на правителството на България, е задържан в Ирландия с половин тон кокаин на борда. Претърсването продължава и властите твърдят, че най-вероятно на плавателния съд има още наркотици, които предстои да бъдат открити.

Сега ще започнат да ни убеждават, че някой „мръсник“ е „подхвърлил“ дрогата на плавателния съд и добрите собственици нищо не знаят. ПОЛОВИН ТОН КОКАИН! Това не е и не може да бъде инциатива на някой юнга от екипажа на кораба. Може Домусчиев да е осъществявал доставката за новогодишното тържество на ППДБ…. брашно за торти за Кирчо и Лена…

СБОГОМ ШЕНГЕН! И този мит на безпринципната сглобка рухна.
Безбъдници!
Време е да направят и разрежат една торта с България отгоре! Ей така да я накълцат и да се натъпчат с нея, както ядоха детски ръце и крака на връх Рождество Христово. Скоро ще ви приседне!

Страхил Ангелов