25.04.2024

Западът е намислил да „превземе“ Крим чрез Украйна. Тази цел не е нищо друго освен удар по най-болни за Русия и Украйна теми и геополитическо самоубийство. Русия и вчера предупреди какъв отговор ще бъде получен на Запад и може би това все пак помогна малко, защото Германия засега се отказа да даде тежки танкове. Което много ме изненада, тъй като новият военен министър беше поставен именно, за да сложи германските танкове на арената, те са най-добрите. Не смея да твърдя със сигурност, но сякаш някакъв инстинкт се пробуди именно у немския представител в Рамщайн вчера. Защото от всички там само германците знаят чрез ДНК-то си какво означава война с Русия и то на руска територия. Другите такова нещо не познават и им е широко около вратовете, приказват си на алангро как ще бият Русия и ще я набият.

Борел пък се изцепил в Мадрид, че понеже Русия била победила Наполеон и Хитлер, трябвало Западът да я нападне, че да я победи най-накрая. Ама че логика! Значи вместо да се респектират от историята, безумците на либерал глобалната доктрина потриват ръце да се пробват да направят това, което предшествениците им не успяха, че да се запишат в историята. Аз това го мисля за безумие на разума, ако кой знае…

Но хайде, нападнете Русия през Украйна и ще видим какво ще стане. Защото съм убедена, че резултатите ще са плачевни за Запада. Дано инстинктът на Германия да спаси европейските безумци от европейска катастрофа! Защото на САЩ не им дреме в момента, но подозирам, че ако така продължават, ще им припари на гащите. Техни военни експерти ги предупреждават, че намеренията им за Крим и ескалация на войната срещу Русия е безумие, обаче със стена говорили се?

България – преден пост на световния глобал-либерален мижитурен планктон! Всеки уважаващ себе си демократ е редно да продаде поне по един патрон. Не да подари, да продаде!

Анастасия Гешева