20.04.2024

На сниmката – („ВОДЕНИ ОТ СЛЕПЦИ“ – худ. ПИТЕР БРЬОГЕЛ)

Миналотодишната ми публикация важи с пълно сила за поредното безсмислено маскиране на населението…
CDC обяви, че ВАКСИНИРАНИТЕ могат да бъдат супер разпространители и изискват връщане на маски за ВСИЧКИ (Неуспешни Ли Са Ваксините?) – HAF 30 Юли 2021 г.

Чрез думите на директора на CDC д-р Рошел Валенски, официалната версия за ваксините и COVID току-що се самоунищожи. Докато през март тази година Валенкси публично беше обещала, че ваксинираните хора не могат да разпространяват вируса и да заразят други, тази седмица тя публично заяви, че ваксините се провалят и че сега ваксинираните хора могат да носят по -голям вирусен товар от неваксинираните, допринасяйки за разпространение на Covid.

Дори Yahoo News , който обикновено е щит за Big Pharma, не успя да намали разрушителната повествователна промяна, съобщавайки:
„CDC актуализира своите насоки във вторник, за да препоръча маски на закрито, дори за ваксинирани хора. Вариантът Delta улеснява предаването на вируса на ваксинираните хора, каза CDC. Ваксинираните и неваксинираните хора, заразени с Delta, могат да имат подобен вирусен товар”.

USA Today беше толкова обезпокоена от признанието на CDC, че се опитаха да запомнят собствения си репортаж, който цитира NBC News . В паника USA Today изтри това изречение от публикацията си:
NBC News, позовавайки се на неназовани служители, запознати с решението, съобщи, че то идва след като нови данни показват, че ваксинираните индивиди могат да имат по -високи нива на вирусен товар и да заразят други на фона на нарастващия брой случаи, предизвикани от Делта варианта на коронавирус.

В момента CDC крие тези данни от обществеността, между другото, най-вероятно защото знаят, че след като данните бъдат разкрити, всяка останала част от техния разказ за ваксината спонтанно ще се срине.
„Признанието на CDC заличава всички обещания, дадени на ваксинираните … Сега те бавно ще осъзнават, че са обречени супер разпространители.“

Правейки тези публични изявления, CDC току -що призна, че цялото обещание, че ваксинираните хора са имунизирани срещу Covid и не могат да го разпространят сред другите, е просто опровергано.

Веднага CDC поиска цялата нация да се върне към мандатите на задължителна маска, дори за тези, които са „напълно ваксинирани.
Възниква въпросът: Ако отговорът не е ваксини, а по -скоро просто носене на маски, тогава защо Америка се нуждае от CDC на първо място? И тъй като маските всъщност не работят за блокиране на вирусни частици, които са с порядъци по -малки от празнините в нишките на маската, тогава как маските могат да ги спрат? И ако ваксините не работят, тогава каква е ползата от паспортите за ваксини?

Всичко това е открито признание, че CDC няма инструменти срещу COVID и че последните 18 месеца обещания за ваксина не бяха нищо друго освен лъжа и пропаганда.
ЗАБЕЛЕЖКА:

CDC – Център за контрол и превенция на заболяванията на САЩ

Светослав Атаджанов