29.03.2024

Базиран на изключително популярния телевизионен сериал Game of Thrones, слота с 15 линии е много актуален днес. Логично беше една от най-известните компании за игри –  Microgaming, да разработи слот, който да задоволи феновете по време на дългите паузи между сезоните на сериала, след като той завладя света. Резултата в тази ситуация е слот машина с пет барабана и петнадесет печеливши линии. Слотът наистина се отличава от конкуренцията на казино игри 15 линии , благодарение на подредените уайлд символи и безплатните завъртания.

Обмислете важните функции

Основните характеристики на това бижу са изключителни. Въпреки че няма прогресивен джакпот, имате възможност да залагате до 4 пъти печалбите си с помощта на функцията Gamble, което, ако се чувствате късметлии, може да доведе до значителни печалби. Като цяло геймплеят е приятен и плавен. В тази игра има много неща, включително безплатни завъртания и видеоклипове от телевизионни предавания, но те са добре организирани и забавни. Хубаво е да имате тема, която е добре позната в световен мащаб, но е отличителна в контекста на слотовете. Самата слот машина обаче има някои добре познати функции, включително функцията quickspin, автоматичното изиграване, наличието на пет барабана и 15-те фиксирани печеливши линии, които са част от името на слота.

Информация за таблицата с печалбите

Разбира се, трябва да сте запознати с таблицата с печалбите. Само 10 символа я правят доста проста. Железният трон плаща най-високо, когато се появи на барабаните три или повече пъти, а логото е на второ място. Баратеон, Ланистър, Старк, Таргариен, асо, поп, дама и вале са допълнителните символи, които се изплащат в реда от най-висока към най-ниска печалба. Можете да подреждате Wild символи в играта, което може да увеличи печалбите Ви още повече. Не е изненадващо, че можете да получите прилични печалби извън кръга на безплатните завъртания, защото тази игра има висок RTP.

Обхватът на залозите е друга привлекателна характеристика на играта. Въпреки потенциала за печалба, това не е слот с висок лимит. Той варира от 0,15 до 75. Диапазонът е доста широк, което е предимство, защото прави играта привлекателна за различни играчи. Някои играчи предпочитат да правят малки залози, докато други обичат малко риск. Само не забравяйте, че няма прогресивен джакпот. Въпреки това можете да използвате функцията Gamble, ако искате, тъй като тя е активирана за тази игра.

Какво трябва да знаете за безплатните завъртания

Процесът за получаване на безплатните завъртания е доста прост. Ще гледате кратък видеоклип, след като уцелите Scatter на три различни места на барабаните, преди да бъдете помолени да изберете към коя къща принадлежите. Можете да изберете само