01.05.2024

Никой, освен ДПС и открито смъкналият гащи „за всички, които го пожелаят“ генерал ( ?! ) ЯнКев не иска да се коалира с Герб. Не че върхушките на всички партии не са еднакви – същите помияри са – но имат някакъв остатъчен срам пред избирателите си. Нали по време на предизборната кампания непрекъснато са клеймили Герб? То е все едно в събота да дереш гърло на мегдана и да произнасяш огнени речи срещу проституцията, а в неделя да подмишкосаш градската курва и да се разходиш с нея по главната улица. Разбогатяла е, милионерка е, червосана и белосана – но си е градската уруспия!

Колкото и живописно да звучи сравнението с „градската курва“, то е невярно и дори оневиняващо. Герб е сатанистка партия, защото е създадена от сатанистки организации. Въпреки че Баце се „черкува“ и баца ръцете на йереите. Герб в цялото си зловредие може да бъде оприличена само на вампир, който с течение на времето се „уплътя“, тоест придобива плът, превръща се в плътеник, започва да участва в живота на хората и да ги управлява – за тяхна погибел. В същността си той е вампир, мъртвец, галванизиран от зъл дух, но в човешкия свят изглежда активна личност. И тая еманация на злото повежда обществото към царството на мрака.

За дванайсетте години безразделна тиранична власт, Герб се „уплъти“. Тя се вкорени в българската държава и изцяло я превзе. Тялото на българската нация е в безброй сатанистки тумори и ракови метастази. С демоничния си антипример за обществен и личен „успех“, Герб изопачи всяко човешко разбиране за добро и зло, умъртви българския дух. Изсмука енергията на народа и изръфа месата му. Никой не иска да се „подмишкоса“ с нея, но тя продължава да ни управлява – чрез огромната маса от държавни и общински чиновници, съдебни крепители и външни хрантутници – всички облагодетелствани от вампира Герб, всички с окървавени зъби – от българската мъченическа кръв. Тази зловредна несменяема чиновническа маса на всички избори гласува за плътеника Герб и ще осигури властта му до Страшния съд.
Герб е сътворена като перпетуум мобиле за престъпления. Тя ежедневно, ежечасно ражда престъпления, също както „частната собственост ежедневно, ежечасно ражда капитализъм“ – по думите на другаря Улянов-Бланк. С уточнението, че частната собственост е съществувала от памтивека, а капитализмът е проява на сатанизма в т.нар. „модерни времена“. Именно отнемането на собствеността и съсредоточаването й в ръцете на престъпни марионетки, движени от сатанисти, е проказата, която разруши българската държавност и съвременния свят.

Герб – партията, която днес е основен носител на сатанизма в България, трябва да бъде забранена. Само със забраната й, в обществото ще започне процес на очистване, всяческите кризи, в основата на които стоят колосалните грабежи на гербаджийските чиновници и фирми, ще бъдат преодолени и политическият живот ще помръдне напред.

Грамадният тумор трябва да бъде изрязан. Само така ще се даде шанс на болното тяло да се освободи от гнилочта и да оздравее.

Милена Върбанова