03.05.2024

Вероятността куролацията да се завърне в още по-уродлива форма съвсем не е отминала.
С премахването на възможността ококорения да ни е премиер, все още не сме избегнали опцията да ни поеме един “експертен” ДеБе или БеСеПе кабинет.

Ония от Козяк сменят караула, а хората на рошавия от Даунинг Стрийт 10 сега също имат проблем. Вероятно затова се случи така, че не стана онова, което винаги им е било нужно. А нужно им е на Дондуков 1 да има сламен човек.

Искам да кажа, че и едните, и другите, ще се окопитят, а продажниците, които сме овластили, ще въздъхнат облекчено, защото отново ще са в комфорта си – друг да им казва какво е потребно да сторят.

Възможността да ни опраскат с “експертен”, а не с политически кабинет е сериозна. А поразиите, които експертите могат да сторят са несравними, защото те не мислят за “гласове”. Те просто ще изпълняват нарежданията, които се дават “отвън”.
Разбирате ли…
В ситуация, в която някоя от партиите, било то БСП или ДБ вземе мандата и благородно реши да състави кабинет от “експерти” – съвестта им ще е чиста. Всяка злина ще е дошла от съответните експерти. Било то здравни, финансови, военни, икономически и т.н.

Това е една “УИН-УИН” ситуация за елита, който няма да е отговорен, а ще си е все тъй на власт.
В такава ситуация единствено прекарани ще сме ние – народът.. а това, че сме свикнали няма да ни се брои, защото сатанистите са “набрали” на света по-сериозно отвсякога.
Звучи странно, но във времената, които идват ще е най-добре да сме в постоянна каскада от избори.

Така все няма да има кой да дозабие пироните в ковчега, който готвят не само на нас, а на Европа въобще.

А дори да не съм прав, няма друг начин да “хванем ръка”. Можем да сме относително спокойни единствено когато няма монтиран пореден българоубиец на власт.

Христо Христов