20.04.2024

Печалния и жалък край, на една кариера! Кариера основаща се на лъжата “Брекзит”, либерални и ЛГБТ ценности и тотално погазване на итересите на плащащите данъци граждани! Борис приключи! Поредния либерал, маскиран на консерватор, еднолично доказа на британците и света, че не може да му се има доверие, че Брекзит беше грешка и че каквото и да ти обещае либерал – той лъже!

,

Следващия, който така тъжно ще залезе, но ще е урок за всички е Байдън. После фон дер Лайен и вероятно Шолц. Време е за лидери консерватори, христиандемократи и социалдемократи, които взаимно се балансират и затова управляват далеч по-добре! Света изграден на (ляво)Либерлна – ЛГТБ платформа е лъжлив и измамен! Той е политически слаб, иконимически немощен, вреден за системата на образованито, финасово необезпечен и демотивиращ за всеки който плаща данъци и прави бизнес.

,

Такъв свят не може да “доминира” световната политическа сцена, и той по естествени прични ще завърши безславно, както кариерата на Борис! Скоро следват другите “либерални про ЛГБТ” лидери и техните протежета, към канализацията на историята!

,

Автор: Димитър Самодумов, фейсбук