29.03.2024

Тази седмица Украйна претърпя най-тежките разрушения на енергийната си система, по различни източници става дума за почти пълно поразяване на структурите и за поддържане производството на ток и топлина. Обявиха извънредна енергетична ситуация, каквото и да означава това, защото по мои данни е разрушена цялата система на енергоснабдяване на държавата Украйна, която в средите на нормално рсзсъждаващите бива наричана още държавата 404.

Разрушенията са толкова мащабни, че за никакво бързо възстановяване не може да става дума. Вероятно е въпрос на седмици Украйна да престане да функционира като държава, предвид и финансовото положение и военните загуби. Това е хуманитарна катастрофа за украинците, на която никой не обръща внимание. Западът няма никаква възможност да помогне на това положение. Милиони са без ток и вода, без топлина.

Информацията за положението на Украйна постъпва официално само от офиса на президента им, който се режисира и манипулира от самото начало на Зеленски като президент на Украйна. В момента продължава подаването на 100% цензурирана информация, с която се захранва света за Украйна, но започва да избива отдолу истината за нещата и се разбира, че върхушката е тази, която не само получава парите, идващи от Запада като помощ за страната, но и тя е основната причина за страданията на украинския народ. Който от своя страна също не желае да прозре лъжите за съдбата си. Затова и страданието му е чудовищно и мисля, че са далеч от преодоляване на страданията.

Днес си припомних, че Украйна се беше превърнала в най-голямата банка за сурогатно майчинство, тоест продажбата на утробите за този народ си е в реда на нещата. Да, ама Природата не прощава злоупотребите с Нея!

Фактът, че ООН прие резолюцията на Русия за забрана героизирането на нацизма и това мина без рев от страна на Запада и че ФИФА не допусна Зеленски до микрофона, означава че залезът на украинския шут е в ход. Този човек е лично отговорен за унищожението на украинската държава.

Какво ще стане сега?

На първо място изплува отново акушерката Кисинджър. На 100 години е. Предлага поредните брътвежи. Съжалявам, но аз не мога да гледам сериозно на неговите изказвания! Няма да слушам стогодишен старец да урежда света, още повече, че този човек е отговорен за страданията от световния ред, който беше наложен на Земята след 1945 година. Благодаря, ще си намеря друг начин!

На второ място Русия дава всички признаци, че затваря поредната страница в СВО с унищожението на украинската енергетика. Вчера Путин прекара целия ден в щаба на руската армия, където вероятно е обсъждано следващото, което РФ ще предприеме по отношение на Украйна. Предстои да го видим скоро.

Преди два дни руският президент обяви задачите пред Русия за 2023 година, на които никой не обърна внимание. Няма сега да ги разглеждам, друг пост ще им отделя, но сред главните задачи е възстановяването на 4-те нови области на РФ – Запорожие, Донецк, Луганск и Херсон. Да, те все още са част от Украйна и в тях се видят изключително горещи сражения със стотици жертви на ден от украинска страна. Но не съм видяла задачи, които Путин да постави и да не се изпълнят.

Кисинджър говори за любимите му неутрални зони и самоопределение чрез референдуми като метод за уреждане на войни. Абе този човек да не би да е проспал есента? Референдуми се проведоха, резултатите са ясни, номера на колите имат вече новите зони.

Освен това е проспал последните две години, щом смята, че при всичко случило се до момента, Русия ще позволи неутрални зони в Украйна.

Аз да обясня на господин Кисинджър – Няма да има държава Украйна! Ще бъде поделена между Русия, Полша и Унгария.

За мен най-важната задача е намиране решение за живота и здравето на милиони украинци без екзистенциални ежедневни нужди. Войниците на линиите на фронта загиват и страдат. Но ако така продължи управлението на Украйна и поведението на Запада, скоро ще започне мор сред мирното население.

Анастасия Гешева