26.04.2024

Настъплението на глобалистите е тотално!
По всички точки.
В Русия се оказа, че масово са се сдали висши и видни фигури от всички сфери на управлението, предали са се на либералната пета колона, извън добре известните. Всичко лъсна сега, когато успяха да проведат нещо като контраатака. Ще следя внимателно какво ще предприеме управлението и как ще се развият събитията, но положението е много сериозно предвид, повтарям, глобалния либерален натиск за спиране и евентуално унищожение на антиглобализма. Нощен конфликт на азеро-арменската граница само показва, че всички точки за всички възможни нови войни срещу Русия, се обработват активно.

Армения е поискала официално защита и помощ от Путин. Интересно защо от него, нали на арменците най-добрите приятели са от НАТО.

У нас заплахи за разправа с тези като мен.
Усетиха подем, обясних, че той е свързан със смъртта на кралицата, защото глобалистите знаят, че положението им е почти безнадеждно и следователно хвърлят всички сили в опит да спрат антиглобалната реакция.
Хули, обиди и злост са поносими неща. Ще стане сериозно, ако се опитат да въведат репресии по политически причини.

Получих предупреждения от добронамерени към мен хора да не коментирам фронта. Ще се вслушам засега. Мога да кажа само едно – Съществува основателен страх от сериозни житейски проблеми при открито заявяване на политическа и гражданска позиция. Това мисля говори достатъчно какъв строй ни управлява.

Русия е на последния сантиметър от възможностите, които имаше да действа без да влезе в дълбоките води на мащабен , вероятно и повсеместен , военен конфликт. Въпреки подкрепата на Азия, Африка и 2/3 от Америките, тя непрестанно е принуждавана да започне мащабна война. Критичната точка е достигната към момента и сега ще видим какви политически решения ще вземат. От тях ще зависи всичко нататък. Вероятно ни делят дни от обявяване на война на Украйна и всеобща мобилизация. Както и обявяването, че фактически в Украйна войната се води от САЩ и Англия чрез НАТО.

Понеже на Острова положението също е на ръба на гражданска война, твърдя го, ще бъде използван траурът да се прегрупират силите и да приведат в действие планът за спасяване на ДД, първо там, а след това и в САЩ. Останалите, всички колонии като нас, са добре защитени. Засега. След траурът ще видим.

Анастасия Гешева