19.03.2024

Фундаменталният въпрос за развъждането и търговията с трюфели отново беше поставен от фашизоидите. Явно поради някакъв технически пропуск този жизненоважен за българите въпрос не е отразен в предизборната им програма и изобщо в програмата на партията. Там гледаме някакви незначителни неща като демографска катастрофа, образование, суверенитет, пък то, видиш ли, фундаменталният въпрос били трюфелите!

Точно днес, когато българите се опитват да оцелеят и се чудят как да си платят сметките, когато пенсионерите се чудят как ще оцелеят и как да си купят лекарства и да не умрат от глад, важният въпрос на Възраждане е що е то трюфел и има ли почва у нас. Без съмнение цялото народонаселение вече започна да се вълнува по тоя важен въпрос и тръпне в очакване лъвовете на партията да направят скок в законодателството по отношение на трюфеловъдството.

Всеки път, когато ги слушам и гледам, изпадам в цивилизационен шок. Още когато бях част от парламентарната им група, изумях от глупостите, които се предлагаха и лобистките интереси, които се защитаваха. Но това днешното е гавра с българите, които имат съвсем други приоритети!

Аман от трюфели, аман от некадърници, аман от лобисти!

Елена Гунчева-Гривова