19.04.2024

Не им вярвайте, лъжат ви!
Всички днешни политици лъжат. Едни се борят за държавната субсидия, която никак не е малко /милиони/ в ръцете на някой набеден за политически лидер, а други се борят да „усвояват“ европейските и национални фондове. Властта е опиат.
Истината е само една!
–––––––––––––––––––––––––––––––––
Никой и по никакъв начин не може да изкара вече България от икономическата катастрофа, поредната. Късно е! Имаше време, когато можеше да се случи, но вече не може. Преминаваме в авариен режим на приземяване без колестник и единственото адекватно поведение е да затегнете колана си. Този път много сериозно. Средната стойност на годишния външен дълг през двете последни десетилетия е 1 милиард годишно. От тази година до катастрофата се планира външен дълг по 15 милиарда годишно!!!
––––––––––––––––––––––––––––––––-
Разбирате ли за какво говорим?
При напълно одържавена икономика /тип социалистическа/, въпреки различния външен вид който има България влиза в рецесия до броени месеци и няма връщане назад. Вероятно някои политически кръгове имат план да се възползват и от това положение, но само от нас зависи дали ще им дадем възможност да се гаврят по безобразен начин. Те го искат, защото знаят как се лови риба в мътна вода. Ловили са и пак искат да ловят!
Приятели,
От 1 до 15 милиарда външен дълг на година може да отиде само разбита отвсякъде държава. Опустошена. Разбиха я всички тунеядци досега и няма такива на които ръцете им са чисти, защото всички политици ядат дружно от държавната пара. От нашите данъци! Разберете го и се събудете. Ние нямаме нужда от толкова партии, партийки и партийци. Имаме нужда от здрави личности, но и такива няма на хоризонта.
Мен ако питате момента е много подходящ за реванш! Време разделно.

Николай Марков