24.04.2024

Анастасия Гешева

Виждам 3 добри знака за непосредственото настояще и близко бъдеще в резултат от проведените избори.

1. Няма я Херо Мустафа физически в България. Действа ИД, хаитянинът все още не е дошъл. България не е Хаити, българите са народ с много древна цивилизационна гърбина, не са Хаити, никога не са били и никога няма да бъдат. Затова всякакви твърдения, че тук ще стане като в Хаити при управлението на САЩ чрез въпросния чиновник, са смешни и жалки. Липсата физически на Херо Мустафа на наша територия е напълно различна ситуация и който разбира какво казвам, ще схване и голямата разлика сега.

2. Загубата на първото място на хардлибералния унищожаващ глобалитет в лицето на българския Трюдо Киро Идиота и цялата му групичка скакалци, разбира се и ДБ тук са голям губещ, е много добра новина. Защото големите вредители няма да имат право да поставят условия за премиер и министри при евентуална коалиция с ГЕРБ. Разбира се, че ГЕРБ на първо място е тежка политическа катастрофа за родината за пореден път, но пред двете злини, ППДГБТ+ определено са по-опасните. Винаги са били.

3. Растеж на Възраждане. За 1 година те се превърнаха в трета политическа сила и аз не се съмнявам, че при подобно продължаване на политическите процеси в следващата година Възраждане ще конкурират и първо място, и спечелване на избори. Това е въпрос на време. Добре е, защото каквото и проблеми да има там, те полагат грижа за консервативния суверенитет на България. А консервативните сили се връщат на власт, на мода, на политическата сцена и това е световен глобален (не глобалистки) процес. Възраждане са това, с което България сега разполага като властови ресурс, който може да оказва пряко влияние върху курса на страната.

Анастасия Гешева