23.04.2024

Анастасия Гешева

Генерал Марк Мили напоследък се превърна в действащ озвучител на военните намерения на ДД, почти няма тема, по която да не се е изказал.

Много съществени са събитията в Израел, където фактически се извършва цветна революция срещу галеникът на американската ДД Биби Нетаняху.

Именно Марк Мили направи пред Конгреса потресаващо изказване, което има за цел директното дестабилизиране на Израел и по възможност запалване на нова война, в Близкия Изток. Голяма мечта на всеки американски президент е Израел да води войни от името на САЩ и в полза на САЩ.

Марк Мили каза, че Иран ДО 10 ДНИ ще има атомна бомба! Изключително безотговорно изказване! Едно, че е много далеч от истината и второ, толкова много личи ужасяващото бързане на демонократите да подпалят още някъде, че просто лъщи.

Подобни изказвания никога не се правят публично в Конгреса, не пасем трева, те са информация за закрити заседания. Всичко това подсказва бързане, припряност, нетърпение и страх у ДД.

Темата е важна, защото всяка война, в която участва Израел е жизненоважна помощ за САЩ и те ще дадат мило и драго да направят една такава точно сега. Биби Нетаняху е техен кучи син, отгледан, откърмен и незаменим. Обаче нещо много се е объркало, след като техният човек се оказа в конфликт със собствения си народ.

Предвид чудовищната корупция, която в Израел се движи именно от Биби (израелският Бойко и ГЕРБ), предвид огромната заплаха за Биби да бъде съден най-после за делата си, той се опита да направи съдебна реформа, с което предизвика гнева на народа и те излязоха на улиците. Явно и в Израел търпимостта към американските кучи синове е близка до нулата и се наложи Биби да отстъпи, което е нещо невиждано. Два факта веднага лъснаха. Байдън каза, че не била хубава съдебната реформа, тоест застана срещу Биби, което е прецедент. Биби реагира остро на приятелите си отвъд океана и заяви, че Израел е суверенна държава, която не търпи намеса на чужди сили във вътрешните и работи.

Чудо! Такова заявление от Израел към САЩ не е имало никога! И моментално идва изказването на Мили, че Иран до 10 дни ще получи атомна бомба.

Вижда ли се ясно механизмът на тормоз и изнасилване на всеки, който не прави това, което американците му казват да прави? Случаят е безпрецедентно интересен, защото става дума за Израел, най-верният съюзник на щатите в света. Щом той се озъби, щом вярното куче Нетаняху реагира, щом Израел стана камък в обувката, значи нещата за ДД са много много тежки и те са готови да разкъсат дори приятелите си. О как добре би дошла една война между Израел и Иран за САЩ!!! Дано в празната кратуна на Биби, който е преял и с власт и с пари и със сила, да светне проблясък, че по най-елементарния начин „приятелите“ му го пързалят в бездната. Защото война на Израел срещу Иран означава война на Израел срещу целия арабски свят (да, и сунитите ще защитят Иран), срещу Русия и Китай. Чудя се дали Израел няма да направи рязък обратен завой?

Навсякъде в евро атлантическия свят на висшите културни позиции се назначават хора представители на тоталитарната секта на полово разнообразните. България не е изключение. Личностите нямат никакво значение, важното е да се свързани с извращенията и да ги прегръщат и толерират. Това се забеляза дори в банките, които засега фалираха или бяха подготвени за фалит. Управляващият мениджмъмт или собствениците ( Credit Suisse) са с разнообразна полова идентичност. Културата на една страна е следващата най-важна точка за превземане след образованието. Всички разумни знаем отдавна, че 99% от културата на България отдавна е превзета и се движи в лагера на психолибералните агресори, при това културните са слепи като къртици, с което не спират да ме изумяват. То бива глупост на този свят, бива, ама като на културтрегерите глупостта няма! Там дъно няма. Обществото ни трябва да окаже твърд отпор на извращенията и техните представители! Всеки е свободен да се ….както иска, но да управлява държавата и народа, това няма да го допуснем на никаква цена! Да си знаят.

Анастасия Гешева