25.04.2024

Колкото повече ситуацията в Украйна отива на развръзка, която представлява загуба на Зеленски и стоящия зад него Колективен глобалистки Запад, толкова повече ще нараства насилието над държави по определени причини. Ние сме една такава държава, която зависи пряко от развоя на войната. Случващото се в Грузия е пряко свързано с предстоящата нужда да бъде обявено и обяснено, че Западът губи тази война.

От седмици върви план как точно събитията в Украйна да бъдат представени като успех за Зеленски и Запада. То това не е спирало като план, но понеже фактите в Украйна вече не могат да бъдат прикривани, мислят все по-уродливи и опасни начини да запазят заблудата. Искам да кажа, че войната в Украйна все още продължава само защото Русия и Запада се борят как точно да продължи света, иначе отдавана да е приключила. В тази война е заложено оцеляването на Дълбоката Държава и по тази причина около нея се завъртат всички предстоящи решения.

Много пъти казахме, че България ще бъде подготвяна да участва с военни части във войната на страната на Украйна. Казахме, че всички свързани с това политически процеси вече протичат, както на цивилно, така и на военно ниво. Унгарския премиер потвърди всички опасения, разкривайки, че ЕС е много близо до решение за УЧАСТИЕ НА ВОЙСКИ ОТ ДЪРЖАВИТЕ ЧЛЕНКИ ВЪВ ВОЙНАТА. Трябва да е ясно, че прозападните сили са обсебени и готови на всичко, за да оцелеят. У нас също.

Нямам думи за поредното лицемерие при отбелязване спасяването на българските евреи от нацизма у нашите управляващи, които са съюзници на възродения нацизъм в Украйна и участват открито във възраждането на нацизма в Европа и в България. Противоречието им е тотално! Как се хвалят, че сме спасили евреите, като и тогава и сега България е СЪЮЗНИК НА НАЦИСТКИ РЕЖИМИ? Как? Ние много добре знаем Кой спаси българските евреи! И се чудя как ще посмеят да вкарат България във война срещу Русия?

Анастасия Гешева