26.04.2024

Може да бъде изображение с 5 души, изправени хора, на открито и текст, който гласи 'Donnala MEDIAPOOL.BG пентагонът вече разрешава на украйна да нанася удари C дронове по територията на русия- Mediapool.bg MEDIAPOOL Pና'

Маските се смъкват и под тях се вижда отвратителното и грозно лице на агресията и алчността. Украинският народ беше въвлечен от президента си и от семейство Байдън в тежка война, от която никой няма да спечели. Вече има достатъчно доказателства за лабораториите на САЩ в УКрайна, както и за военните им бази в непосредствена близост до границите на Русия. Това, което за страничния наблюдател оставаше досега в тайна е, на кого всъщност е войната.

Четем, че Пентагонът РАЗРЕШИЛ на Украйна да нанася удари д дронове по територията на Русия. РАЗРЕШИЛ! Аз ли бъркам, че Украйна се брои формално за независима суверенна държава? Откъде накъде Пентагонът ще разрешава на някоя държава, която не е васална на САЩ, да нанася военни удари? Впрочем Съветът за сигурност към ООН сливи ли има в устата или долари в сметката?!? Наглостта на САЩ вече няма граници. Заедно с агресията и адът, който водят след себе си.

Чудя се на българското правителство и политици какво са им разрешили от Белия дом и Пентагона? И дали ДАНС, иначе толкава работливи, когато се отнася до публикации във фейсбук, виждат как български политици явно продават българските интереси и се опитват да ни въвлекат във война.

Елена Гунчева-Гривова