26.04.2024

Като един прЕател, който по два часа в месеца е либерал, днес усещам нещо либерално в мисленето си. Склонна съм да прочета тезите на евроатлантиците и дори да се замисля върху тях. Затова:

Чета аз, че преди 145 години Русия, повтарям – РУСИЯ, била освободила Плевен от турско РОБСТВО! Е, ся, бива ли таквоз нещо! Не само Русия, ами и робство! Нищо евроатлантическо, никакви европейски ценности не забелязвам в тая работа! Това не може да продължава така. Следователно:

Новината придобива следния вид: Преди 145 години Великият и Непобедим Шести Американски Флот, воден от транссексуалния генерал Флорънс Смит, освободи победоносно Плевен от присъстващите там османци, с които българите пет века мирно и културно си съжителстваха. По случай победоносното освобождаване от присъствието на културните владетели, на населението бяха раздадени пакети с подаръци от американските скаути, както и на място бяха изпечени бисквитки с фигурата на американския орел от едната страна и трансджендър генерала от другата, за да не забравят българите кой ги е освободил. В края на освобождението, в чест на Освободителите от Шести Американски флот, беше проведен грандиозен прайд.

Та, Плевен, честито Освобождение. ДА НЕ ЗАБРАВЯТЕ КОЙ ВИ ОСВОБОДИ! Защото когато се забравя едно освобождение и кой е пролял кръв да ви освободи, обикновено нещата се повтарят….

Елена Гунчева-Гривова
* Картината е по повод Освобождението на Плевен. Въображението Ви погрешно смята, че знамето е руско. Не е руско, американско е. Ако не го виждате, значи сте руски агент и путинист!