19.05.2024

Днес започва свещеният за мюсюлманите месец Рамадан, който ще продължи до 8 април. Мюсюлманите все още се движат по Лунния цикъл, все още не са достигнали до нивото на Слънчевия цикъл. В този смисъл те и юдеите са на едно и също ниво до ден днешен.

Тази година ще спомена Рамадана, защото с него са свързани геополитическите процеси. Биби Нетаняху е планирал да удари палестинците, но и Ливан, Хамас и Хизбула по време на свещените дни. Което си е чиста проба зло, зловредие, мрак. Да воюваш с хората по време на техните свещени преживявания си е зло, нищо, че се изписваш голям добряк. Евреите никому зло не правят, само на Христос, ама той беше самозванец и идиот според тях.

Искам специално да кажа, че войната на Биби в Газа, с която искаше да разчисти територията за евреи, да разшири Израел чрез етническо прочистване, не постигна нищо до момента. Нищо! Много жертви, разрушения и нито милиметър успех! Това отново го казвам, за да покажа характера на времената ни. Злото вилнее, ама полза не добива. Остава му само да наранява и руши. Разбира се война по време на Рамадан е грозна провокация към целия мюсюлмански свят, включително в САЩ и ЕС, които би трябвало да се възмутят от тази мерзост.

Да не забравя да кажа още, че войната на Биби не постигна нищо в Газа, но в Израел става все по-страшно за него. Народът му не го иска! Той ги бие с палки и ги гази с конна полиция. Защо ли? Защото ако падне за пореден път от власт, трябва да отиде на съд за корупция, а вече и за военни престъпления. Нещо като Бойко, Шиши и Киро.

Анастасия Гешева