17.05.2024
Николай Марков

Николай Марков

полк-к НИКОЛАЙ МАРКОВ

Не подценявайте политическия боклук!

Политическата ни мафия проектирана и законово установена от европейската и американска корумпирани бюрокрации водят България към военен конфликт с Русия.

Няма да влизам в подробности, но измислени от НАТО поводи се генерират денонощно и именно България е новия формален повод. По украински сценарий!

Много пъти предупреждавам, че ябълката на раздора е Черно море, но никой не чува. Морето ще стане повода за конфронтация, а България ще последва украинската съдба на жертвени агнета.

Време е за незабавно измитане на боклука! С всички средства.

Всичко предстои! И вече е неизбежно.

Дано си дават сметка бандитите от коалицията на войната, че те представляват само себе си в тесен смисъл. В широк смисъл представляват около 20% от имащите право на глас.

Не знам какво им се върти в главите, нито кой какво налива в техните празни кратуни, но мисля, че са в голяма опасност. Освен това, никой от тях не е с чисти ръце, поне да мине метър от народния гняв.

А той, за радост, приближава! Като цунами срещу милиардери на екзотичен плаж.

Не си представяйте Освобождението от нацисткото иго на соломоновците и компанията им по-различно от освобождението на Донбас или Луганск.

Няма освобождение без свидни жертви и голяма пукатевица! Няма. Нито идва братска помощ, без ние да дръзнем.

България е най-бедната, разграбена и тежко окупирана от чужда армия държава в целия ЕС, 20 години след приемането ни в ЕС и НАТО. Това никак не е случайно!

Затова се гответе за най-лошото пък ако даде Бог да се разминем с него, добре. Ако пък поиска от нас да защитим с кръв нашата хилядолетна държава, така да бъде.

Но аз нямам намерение повече да търпя, да съм толерантен и да бъда управляван, унизяван, подиграван, експлоатиран и убиван от политическа мафия, независимо как се нарича тя самата.

До тук беше! Не ме интересуват и евроатлантическите партньори на българската мафия. Майната им.

Щом едни араби и африканци могат и ние можем!

Боклуците на сметището.

полк. Николай Марков