28.04.2024

Приятели, ситуацията на фронта за Украйна става доста тежка. За никого не е тайна,че личният състав на ВСУ е силно намалял. И понеже българските политици показват голяма солидарност към съдбата на украинския народ, имам предложение да им помогнем.
След като вече сме помогнали с оръжия и хуманитарно, остава само един вид помощ. Време е Кирил Петков, Бойко Борисов, Тодор Тагарев, Асен Василев, Христо Иванов, Делян Пеевски и компания лично да подпомогнвт Украйна. Все пак лидерството трябва да се показва на дела, нали така?

Повечето от тях са били в казарма и вписани в резерва и съответно имат нужните умения. Разбира се, участието им на фронта не е нужно да обвързва България в конфликта. Те ще бъдат доброволци, затова предлагам да им направим дарителска сметка.
Аз съм готов да участвам в купуването на бойното им снаряжение и транспортните разходи. Все пак те казват, че сега войната срещу Русия е въпрос на цивилизационен избор. Както Цар Симеон лично повежда войските си срещу ромеите, така очаквам и примерът на днешния български елит.

Съгласни ли сте с мен? Нека подкрепим човеколюбието на лидерите на държавата ни и да ги пратим да ни дадат личен пример по смелост и себеотрицание! Ако сте съгласни, ние ще покрием всичките разходи за доброволческата им акция!

Тодор Беленски