24.04.2024

Всички вече разбрахме, че Зеля е продал Украйна на БлекРок, върхушката на световния корпоративен олигархат. Земята, хората, всичко ще се предаде на глобалистите.

Само че не разбирам защо никой не си задава въпроса КАК РУСИЯ ЩЕ ДОПУСНЕ НА ГРАНИЦАТА СИ ГНЕЗДОТО НА ГЛОБАЛНОТО ЗЛО? Това е абсолютен абсурд и няма да се случи никога!

Украйна е историческа територия не само за Русия, но за цялото славянство. Черноземът и храни половината свят, а сега искат да го лапнат каймака на ДД. Никога няма да стане!

Украйна ще бъде включена в Русия, това е извън всяко съмнение и никакъв БлекРок там няма да съществува. По-скоро смятам, че в близко бъдеще, ако не се вразумят тези на Запад, Русия ще създаде санитарен кордон около себе си и ще направи всичко възможно да бъде недосегаема за глобалистите физически и психически. Но по-скоро смятам, че няма да се наложи, защото животът на ДД се съкращава, идиотската им финансова система, която е престъпна в основата си, ще рухне и плановете им ще измрат.

Апропо, ЕС ще приеме тези дни директива за въвеждане на брашно от насекоми в храната на съюза. Това не е падение, това е сгромолясване надолу в хранителната верига на човешката еволюция! Еволюция означава да вървиш нагоре, в случая да се излиза от животинската храна и са се върви към растителна храна. Насекомите са долната граница на животинската верига, така че да се опрем на тях, означава инволюция – вървене надолу.

Ама хора, времената са да вървим нагоре, не надолу! Надолу вървяхме досега, сега вървим нагоре! Какви скакалци, какви щурци? Те са изключително вредна храна за човека. Управляват ни луди!

Анастасия Гешева