25.04.2024

Анастасия Гешева

Започва геополитическата нова година тази седмица. Във връзка с годишнината от началото на СВО в Украйна. Всички събития през тази 1 година представляват война с ДД и раздвижиха цялото и тяло.

Още тази седмица ще има значителни събития, изключително изострено внимание трябва.

Хибридната война срещу Русия е на пълни обороти.

Например новата „идея“ на Арестович, че истинската Русия е Украйна, а Украйна (покрайнините) е Русия. За лъжите на Запада вече няма нито думи, нито възможности за възмущение. Такова падение няма и не помня в историята, цяла една цивилизация да пропадне пред очите ни в сферите на дявола. Лъжи, подмяна, извращения, изкривявания, манипулации – това е единственото съдържание, което Западът има понастоящем.

Руските институции предупреждават за ред замислени провокации през тази седмица, коя от коя по-добри. Терористични актове в Русия, инсцениране на ядрен удар и ядрено заразяване в Украйна (Русия ще го е направила разбира се), нахлуване на полски военни части в Беларус, все „умни и красиви“ идеи, които, подчертавам, Западът подготвя за Русия, от любов към нея и живота в нея.

Шон Пен, актьорът, който се разкри като точно това, което винаги съм мислила, че е, а именно безмозъчен, жесток и инфантилен простак с огромно его, директно призовава за въвеждане на американски войски в Украйна. Защото това е ужасът на западния либерален глобалитет – че Русия може да спечели войната и да им наруши мирът на всички живеещи си безметежно използвачи.

След Малкович, българският културтрегерски планктон, лишен от съвест и светлина, може да покани Пен да им поиграе театър, за да цъфнат пак всички сноби като духовни калинки, изплезили англо-саксонски езици в очакване на храната си . А след Пен могат да поканят Грета да им посвири.

Друг аспект на идващото сериозно геополитическо раздвижване е посещението на Байдън в Полша, където ще бъде дадена заповед на източноевропейските държави членки на НАТО, включително България, да се готвят за война с Русия. Присъствена война!

Взривяването на Северен поток от САЩ, което аз считам за крайъгълния камък за залеза на западния хегемон, продължава да предизвиква гръмогласно мълчание във всички институции на евро-атлантическата свят. Нито дума за него на Мюнхенската конференция по сигурността! Тръбопроводът, който захранваше цяла Европа с газ от Русия и обезпечаваше живота на континента, не е тема от сигурността, не. Супер сериозно ще се повреди имиджа на САЩ от този акт. Все още се правят на ударени, все едно не се говори на тях.

Джон Кърби, съветник на президента на САЩ по национална безопасност каза, че статията на Сиймур Хърш била….ЛЪЖА. Винаги всичко, което ги разкрива, е лъжа, а всичко, което те говорят, е чиста и свята истина. Това им е стратегията за оцеляване, само че свършиха времената на безоблачен комфорт в пълно информационно затъмнение за ДД.

Между другото и Русия все още не е реагирала наистина на разкритията на Хърш. Но последствия за Запада ще има и те идват.

В Украйна се извършва геноцид! И това ще се докаже в бъдеще и всички, които сега помагат на този нацистки по същност прозападен режим, ще се озоват на края на редиците за бъдеще. Всички, които вярват на телевизорите и живеят с мисълта, че Русия е агресор, а Украйна жертва, ги чака нечовешко разочарование и болка. Когато разберат какво са подкрепяли.

Украйна се дехуманизира пред очите ни и мисля, че тя е първият в света реален полигон за всички видове античовешки програми – разчленяване на хора, на деца, детско сексуално робство, всякакви видове биологични опити с живи хора, психотронни оръжия, контролирано управление на екзистенциалните нужди от храна, вода, топлина, духовно дезинтегриране на украинския народ. Всичко това се извършва от украинските власти в пълно съучастие на Запада, при това с радост.

Започва една решаваща седмица.

Колкото повече мисля, толкова по-ясно ми става, че България с нейния референдум за запазване на лева много смути спокойния сън на евро-атлантическите чудовище. Нещо повече, този конкретен случай с двете подписки против въвеждане на еврото, уплаши сериозно блюстителите на либералния лагер ЕС. Може да се каже, че окото на Саурон се фиксира трайно върху нас. Направихме силно впечатление с ваксините, но продължаваме да не се подчиняваме и аз имам предвид народа, а не политиците.

Оттук насетне всичко може да се случи. Моето мнение е, че в момента България преживява най-сериозната заплаха за живота си след освобождението и всички политически явления се разделят само на две групи. Едната, която иска България да влезе докрай в глобалисткия концлагер и друга, която не иска това. Всички политически нюанси за момента губят значение. Ето отново 4-те задачи за България.

1. Вкарване в еврозоната и източване на финансовия ресурс.

2. Унищожение на енергийната ни система.

3. Вкарване във война с Русия.

4. Приемане на Истанбулската конвенция и зелената сделка.

Вчерашният ден, отбелязващ 150 години от обесването на Левски, показа какво става в душата на народа. Тя е жива и действа. Който яхне това, ще стане могъщ. Който го предаде за пореден път, ще изчезне от лицето на земята и никой няма да го види.

Най-големият ни грях обаче остава непреривната любов на българите към Русия. Мразят ни до дъно за нея! Българи мразят българи заради нея. Но тя е нещо, което никой не може да отнеме на България.

Анастасия Гешева