17.05.2024

Трябва да е съвършено ясно! Всякаква намеса на Запада с един пирон във войната между Израел и Палестина ще има катастрофичен за Запада моментален резултат. Това не е Путин! Арабите толкова са набрали на Запада, с векове, че ще се излеят като дъждовен облак в тих летен ден.

Придвижването на флоти и флотилии към Близкия Изток са пиар акции за диванните армии. Това е напълно ясно и в Гърция, и в Турция, и в Италия. Ако искат да видят какво означава арабския гняв, няма проблем, ще го видят. Но да знаят, за тях ще е. Ние сме настрана и няма да пострадаме. Руснаците подкрепят Палестина, а българите са носили 500 години мюсюлманския ярем. Нещата не се повтарят. Ще го отнесат умните и красивите. Азия няма да подкрепи Запада колкото и да я подкупват.

Само напомням, че оръжията на Садам бяха фейк, нямаше такива. Ампулата на Колин Пауъл, размахана в ООН, беше фейк. Сирийската атака с БОВ беше фейк, Буча и Мариопул бяха фейк. Това, което е гледал Тагарев, не съществува. И Байдън го е гледал, същото, дето или не съществува или е снимано в студио. Глобалистите са тотални лъжци! За всичко лъжат, нещастници! Свято за тях няма, само търбусите и изпражненията им са свято за самите тях. Потрес! Тагарев…😡😡😡

Анастасия Гешева