29.03.2024

Анастасия Гешева

Всяка стъпка на глобалната Дълбока Държава е противна. Досега в лицето на ГЕРБ, но не само, ни управляваше наместникът и, българската мафия. Сега вече ни взе на ръчно управление истинската Дълбока Държава чрез посолството на САЩ в България. И преди всяка стъпка беше трудна и грозна. Сега става опасна и смъртоносно опасна. Нашата държавност е под пълен контрол, нито една институция не може да се опълчи и да защити интересите на хората, които не желаят този прекрасен атлантически модел. Защото разбирам, много хора желаят да живеят в миазмите на глобал-либералния свят.
Възможно е да има период, в който няма да можем нищо да направим. Ние вече сме в този период.

Докато чакаме да завърши търговията с гласове в НС, за да видим мащабите на идващите нови беди върху главите ни, най-интересни безспорно са търговските акции на Костадин и разбунтувалата се Гунчева. Да видим как ще издържат на глобалисткия натиск, ще го борят ли лично в себе си, ще се борят ли за народа на България, или ще потънат и те във водите на мафията, както стана с хиляди и милиони преди тях.

НС е Уолстрийт в момента, борсата отваря сутрин и затваря вечер. Котировките са известни, играчите също. Цените варират. Целите са повече от известни. Прозрачно известни. Продаване и предаване на България на сорос-гейтс-швабовия ад.

Вчера ВАС разреши добивът на шистов газ в Добруджа. Реакцията е само от хората във фейсбук. Всички институции на България обслужват Глобалната Дълбока Държава.
За медиите няма изобщо да говоря. Те отдавна го правят.

Предвид случилото се с изгонването персонала на руското посолство, виждаме, че цялата американска и английска клика у нас е в приповдигнато настроение, радостно щастливи те преизпълниха телевизорите, както тестото с маята преизпълва тавата. Това са основно ДБ и атлантиците, дневалните. Но имаме нови поколения евро-атлантици – ИТН, БСП „Корнелия Нинова-Сашо Симов“. А Бойко Борисов е опозиция! Рай!

Свят, в който сваленото правителство предлага същите членове за ново и това се нарича НОВО ПРАВИТЕЛСТВО и свят, в който ГЕРБ са ОПОЗИЦИЯ НА МАФИЯТА, това е върха на дезинформацията и грозната путинова пропаганда. Плюс партийното колабориране на Корнелия с ДБ. Връх на демокрацията и борбата с корупцията!
В тези щастливи русофобски дни, представителите на ДБ просто покъртително изпълняват задачите си, независимо, че са бивши комунисти (още от Желев и Костов), нищо, че са агентура на омразното ДС (и Желев и Костов).
А един депутат на ДБ от Трявна вчера написа ода за Киро идиота. Връх на сладоледа на предателите и лъжците!

Кажете, кога ДБ ще се покаят за лицемерието си? Никога.
Още новини от рая.
Фондация Америка за България вчера пусна отговор на обвиненията в намеса във вътрешните работи на Република България от години. Ама разбира се! Америка за България е бяла и чиста като сълза, тя само помага, само повдига, само ни обича. Нищо друго.
Ако всичко това успее, а то успява с тотален тоталитарен натиск върху институциите и брутално купуване на хора във всички институции, очаква ни много тежко непосредствено бъдеще.
Локдаун от шанхайския модел.

Тотално взривяване на икономиката заради цените на енергоносителите.
Инфлация, която не сме сънували.
Вероятно продоволствена криза и купони за храна, дажби.
Репресии и гонения срещу всички, които не приемаме това.

Целият фокус сега е върху Костадин.
Айде да видим какво ще направи!

Анастасия Гешева