01.05.2024

Във вторник от ДБ ще внесат предложение за даване на военна помощ на Украйна! Това гласуване ще покаже кой кой е, ако изобщо Рашидов го пусне в зала.

Тези „войнолюбци“ явно тотално не са в час и преиграват със слагачеството. В желанието си да угодят на една клика в САЩ, която предстои да загуби изборите на 8 ноември, тези щели да оказват военна помощ на бандеровските фанатици.

Като за начало евроатлантическите демократи трябва да пояснят каква точно „военна помощ“ планират да предоставят на Украйна, защото ако става въпрос за жива сила те и без решение на народното събрание могат да се отправят натам заедно със семействата си. А доколкото става ясно от изявленията на военното ни командване и от политическото ръководство на отбраната, не разполагаме с нищо, което да можем да предоставим, т.е. да подарим на пропития от корупция и вече разлагащ се киевския режим.

И не на последно място тукашните американофили вече са малко изостанали от събитията, защото ситуацията на фронта е такава, че може би след две седмици вече няма да има на кого да помагат, защото украинската армия ще бъде изпепелена и респективно няма да има как да поеме подадената „демократична“ трепереща ръка. Едно от доказателствата в подкрепа на това е пълното отсъствие на темата за „великите победи“ на Зеленски от водещите новини през последните дни.

Очевидно кукловодите започват да търсят начин да сложат край на авантюрата „Велика Украйна“ под знамето на Бандера, която трябваше да разгроми фалиращата и разпадаща се под напора на санкциите Русия.

Тези типове винаги се влачат упорито след събитията!

Страхил Ангелов