01.05.2024

Чак днес сутринта може да се обяви новина, че Си е преизбран за безпрецедентен в Китай нов 5 годишен мандат като председател на КНР. Това стана тази нощ българско време на първото заседание на новия президиум.

Преди това бяха отстранени противниците на Си от висшите нива на партията и властта. Това е фактическа победа над китайската пета колона, с което наименование сега определяме проамерикански и проанглийски глобалистки сили. Петата колона не е ликвидирана и скоро няма да бъде, много силна е тя, но засега са отстранени от прякото участие във властта.

Много е важно, че антиглобалистките сили в Китай установиха контрол на Китайската централна банка и външното министерство. Централните банки на всяка една държава в света се управляват невидимо от Федералната резервна система на САЩ.

Някои руски анализатори считат, че събитията в Китай, напълно предвидени впрочем, няма изненади по тях, са силен сигнал към руската пета колона, която е много могъща. Укрепяването на Китай като бастион на антиглобализма, основен противник на англо-саксонците, е важна световна новина, която не е добра за САЩ, Англия и НАТО. Което значи и за България.

Чувам, че подскачащи орли били готови да подскочат в Украйна. Не се подигравам на качествата и способността на войници, офицери или видовете оръжия в НАТО. Подигравам се на безумната идея, че те могат да бъдат хвърлени срещу Русия и евентуално да я победят. Аз наистина не мога да повярвам, че има хора, които смятат, че Русия може да бъде победена по какъвто и да било начин. Но, такъв е живота. Та орлите били готови срещу Русия. А готови ли са срещу Китай?
Само за сведение на натовците, Путин ви е приятел, повярвайте ми! Дано не се налага да проверите какво означава война с НЕПРИЯТЕЛ, какъвто е Китай за НАТО.

На всички, на които БиТиВи и Нова им казват, че Путин ги заплашва с война и ядрени оръжие, препоръчвам да чуят новото видео на Зеля, в което той призовава Запада да извърши ядрен удар над Москва. От устата на Зеля излизат думичките. Ама да умират руснаци е празник, нали?

И ако някой иска да се прави на интересен защо воюват два братски народа, които са всъщност един род и народ, първо да проучи последните 300 години в историята и тогава.

Анастасия Гешева