24.04.2024

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Слава на Бога, поне Кенеди ни се размина. Но пък разбираме, че те, таквоз, били възмУтени и ОгОрчени от „гоненето на европейски гражданин“. Значи, видиш ли, вече нямаме български граждани. Имаме европейски. И кат плеснем с ръце и се прегърнем….опс, не може, още не сме в Шенген, никакво прегръщане. Ама сме европейски граждани, а шпионинът на МИ-6 – тоже.

Стефан Янев напоследък изтрепа рибата с лека къртечница. И докато Кенеди можем да му го простим, човещинка, така да се каже, то все по-безумните становища и позиции минават в крайност, която избирателите му няма да приемат. България е НАТО, НАТО е България. ЕС и България, България е ЕС. Никакви българи, само европейци. Никакви български граждани, всичките са европейски. Е, някои не толкоз, ама ние сме диви балкански субекти, путиноиди и русофили, които нЕмат оправяне.

Колко ли трябва да си затънал в простотия и зависимости, като български генерал да защитаваш ЧУЖД шпионин. Шпионирал не за България, а за англосаксонската каста. Разбирам Зеленски да го защитаваше, или Бай Дърт Педро Фил, или дори Сунак, ама българин!?! Това по глупост надминава Просто Киро с 200! Кенеди го каза!

Впрочем да напомни някой на ген. Чефо Кенеди, че РУСИЯ Е ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА! Голямата й част е в Европа. Та таквиз ми ти работи географски….

Елена Гунчева-Гривова