26.04.2024

След като светът практически се раздели на две ясни групи по всички ежедневни теми, които от своя страна са с едни и същи центрове, можем да дочакаме спокойно новата година. Тази работа я свършихме, разделението. Така мисля, двете позиции са определени и в двете има критична маса хора, които да ги поддържат. Оттук насетне, от новата 23-та година ще се развиват процесите във всяка група поотделно до голяма степен.
Едно е сигурно.
Връщане назад няма и няма да има никога повече! Върховната власт над Земята глобалистите я загубиха завинаги.

Мисля, че всеки човек разбира или е забелязал това разделение. И участва в зависимост от своите лични вътрешни устои, съзнание, морал, вярвания и начин на живот, което мнозина наричат ценностна система.

След като разделението вече очерта явно видимо двете позиции, темите в света започват да бъдат по-видими като дълбоки процеси, а не просто като инерционни движения. Хората от групата на продуктовото медийно позициониране, тези които вярват и разбират само зомбиращата пропаганда, не могат да се задълбочат.

Ще дам пример с Ицо Хазарта. Такива примери в либералния свят има милиони, хора, които решиха, че с посредственият си уровен могат да управляват и решават съдбата на народите и човечеството. Той пожелал на Бойко Борисов съдбата на Кадафи. Хубаво, борци с мафията, нямам против. Но съм убедена, че Хазарта изобщо не знае истината за смъртта на Кадафи и начинът, по който той беше убит. Мисля, че не я знае, защото ако я знаеше, и предлага това за друг човек, който и да е той, значи моралът на тази група е в едната крайност, която не е за приказване. Както съм сигурна, че не знае кой човек поръча убийството на Кадафи и защо, и Хазарта не знае, че този човек изрично е заповядал ликвидирането на Кадафи да стане по възможно най-мъчителния и унизителен начин.

Друг е въпросът за двойния стандарт в политическата съдба с тази позиция, която с радост прилага спрямо другите насилие, но не желае то да и се прилага на нея, с което нарушава житейския закон за причината и следствието. Което пък от своя страна доказва, че тази позиция не е от най-умните.

Този модел на разбиране на нещата у въпросната позиция се проявява към всяко събитие – никакво познаване на факти и исторически причини, никакво задълбочаване поради липса на способности за задълбочаване и оттук грешни изводи и решения.

Резултатите при управлението на тази група в целия либерален свят са видими за всички!

Анастасия Гешева