03.05.2024

В Ивицата Газа Израел вече уби над 35 000 цивилни, от които поне 10 000 деца! Истински геноцид пред очите на целия свят. Газа е най-големият позор за т.нар. „цивилизована Европа“. Права на човека…. ценности…. Все кухи заучени фрази, изпразнени от съдържание! Лицемери и сатанисти – това е днешния европейски елит.

Къде сте бе евродепутати и партийни лидери? Защо не казвате и думичка за тази мащабна човешка трагедия, която се правите, че не забелязвате. Не намерихте силици поне една елементарна дарителска кампания да организирате, да изпратите по един килограм ориз на тези хора! Една декларация в Народното събрание или в Европарламента да бяхте прочели – да призовете Израел да се изтегли и да спре клането на цивилни в Газа. Нищо, ни вопъл ни стон – вас това не ви касае, не е ваш проблем, но да се лигавите и лазите пред всеки украинец можете! Как гледате децата си в очите?

Това ли ви е „цивилизацията“? Един военнопрестъпник, какъвто е Нетаняху, методично и планомерно избива цял един народ и всички мълчите и гледате на другата страна. Страхливци сте и то жалки! Затова в крайна сметка историята ще ви помете, защото съдбата обича смелите, а не нищожествата и службогонците, които са готови на всякакви мерзости само и само да не ядосат силните на деня.

Терора над Газа трябва да бъде прекратен незабавно! Това е срам за всички, които твърдят, че са представители на цивилизовани държави! Падение!

Страхил Ангелов