17.05.2024

Иван Спирдонов

ЛИБЕРАЛНОТО ИЗТРЕЩЯВАНЕ ПРОДЪЛЖАВА! ГИНЕКОЛОГ НАРЕЧЕ БЕБЕТО „ПАРАЗИТ В ОРГАНИЗМА НА ЖЕНАТА“!

По време на дебат за абортите в Полша, организиран от уеб канал Zero, д-р Анна Оравиек, гинеколог, оприличи бременността на форма на паразитизъм, в която жените съзнателно решават да участват.

„От гледна точка на биологията паразитизмът е ситуация, при която един организъм взема от друг и не дава нищо в замяна. Бременността е такава точно такова нещо, защото плодът не храни жената по никакъв начин, така че е паразит. Но повечето жени обаче решават да се занимават с този паразитизъм и са доволни от паразита, който е вътре“, каза Oравиек.

Тя също така обясни, че се застъпва за легализирането на абортите.

„Вярвам, че жената трябва да реши дали да носи плода или са абортира. Ако една пациентка реши да направи аборт до 12-та седмица, това е процедура, която е достатъчно безопасна, по-безопасна от вадене на мъдрец.

Дали ще продължим бременността или не, зависи от човека, който е бременен”, каза гинекологът.

Шокиращите думи, изречени от доктора по време на дебата за правото на аборт, получиха широк отзвук в социалните мрежи.

„Детето е паразит. Жената се съгласява да носи паразитизма вътре и е щастлива да роди паразита. Как може един лекар да нарече дете паразит?“ пита потребител в X.

„Тъжно е, но такива хора трябва да правят подобни изявления по-често, защото осмиват либералните възгледи за абортите. Докарват ги до такава крайност“, каза друг.

„Не мога да намеря думи на езика на цивилизованите хора, за да коментирам тези отвратителни думи“, каза друг потребител, докато друг просто написа: „Варварски възгледи“.

Бих добавил – либерално- глобалистката лудост продължава да копае нови дъна. Самата тя е паразит в организма на човешките общества и държави, който изсмуква цялата, трупана векове наред нормалност. Тази лудост, с всичките и джендъри, LGBTQR, куиъри, феминизми, с измислените и климатични промени, с опитите и да унищожи семейството, нациите, расите и бъдещето на света, е абсолютно задължително да бъде абортирана и то възможно най-бързо.

Иван Спирдонов по материали на rmx.news