01.05.2024

ГЕРБ не желае да управлява. Не им стиска. Търсят формула за измъкване от отговорности. Пуснали са полуидиоти по студиата, които до оня ден псуваха на майка ПП и останалите.

Ако бяха дори грам загрижени за хората нямаше да впрегнат цялата си компроматна машина и да похарчат десетки милиони, за да бутнат предишното правителство /първото за 32 години, което направи социален кризисен бюджет и удари рамо на пенсионерите и на семействата с деца/ и да предизвикат поредни предсрочни избори. И за какво ни бяха тези избори?

Защо журналята не задават този въпрос на Банкянския психопат? За какво ни бяха, след като победителят очевидно, нито желае, нито може да сформира правителство? После мандатът отива в ПП и те щели да спасят положението… Е, за какво да отива в ПП, след като до вчера зор голям да ги свалим от власт, пък сега отново да искаме да съставят правителство?

На мястото на Кирил и Асен дори няма да отида да взема мандата. Особено пък от президент, който имаше основна роля за падането им от власт.

Ма, президентската партия на оная карикатура, дето си носи костюма като военна униформа, щяла да успее? Тия, дето го твърдят това да ходят спешно при психиатър и редовно да си пият хапчетата.

Емил Василев