01.05.2024

Пратил си „сигнал“ до ГДБОП за призивите на К.Костадинов – така ли, господине Радослав Бимбалов? Нямам понятие кой си и за какво се бориш, но явно ти е мила козяшката мутрополитика в нашата колониална територия. И действаш като някогашните чорбаджии – турски мекерета, които негодували, че агите не са изклали веднага комитите, които готвят бунт против падишаха! А е трябвало да ги изтрепят начаса, още щом са получили доноса! Да им се не видяла и проклетата ориенталска леност!

Нали? Това е, което кара верноподаническата ти на Козяк демократична душица да вибрира от възмущение!

Ех, ако Майка България раждаше по- малко предатели и поне десетина повече свестни българи! Но „свестните у нас считат за луди“ – Ботев отдавна го е казал.

Както писах и в друг мой текст – нито съм адвокат на К. Костадинов, нито дори ми е симпатичен. Не съм нито Копейкина, нито Рубльова. Но в правотата на думите му за бунт и директно стълкновение с продажните политически келеши, които цинично изтъргуваха Родината – не се съмнявам. Само открит бунт може да помогне на България! Никакви драсканици, блъфове, словесни оргазми и задоволени егота във фб. Само физическа разправа! От хола на панелката не можем да смажем хидрата – колкото и да крещим срещу телевизора! Налага се да станем от дивана и да я погнем с тупалки, лопати и мотики! Поне няма да мрем мърцина – в нищетата, в която те ни задушиха.

Значи Костадинов, според нежната ти евроатлантическа мярка, зове за насилие? А какво направиха „евроатлантическите“ убийци с българския народ в течение на трийсет години? Какво направиха с държавата? Какво направиха лично с моя живот и с живота на единственото ми дете? Това не е ли насилие, според теб? Не, не е обикновено насилие! Това е зверски геноцид – останахме три милиона етнически българи!

Значи ние нямаме право да спрем политическите насилници, които не само поругаха живота ни, но днес ни тласкат и към война? Нямаме право да запазим това, което е останало от България?

Не драги, наш дълг е да спрем изродите! Не бива по никакъв начин да допускаме да се сформира правителство на питеците от Герб, павианите от ПП, шебеците от ДБ, макаците от БСП и менажерията от ДПС! Никакъв политически зоопарк, зад който наднича сатанинската муцуна на Козяк! Никога повече предателска измет не бива да вилнее в свещената наша земя – земята на Аспарух!

Ако се тръгне към създаването на такова „правителство“, народът трябва на секундата да излезе – въоръжен дори само с броя си!

По-добре служебен кабинет от мижитурки, отколкото правителство от отявлени и заслужили българоубийци!

Мръсни негодяи, страх ли ви е! Треперете, отрепки!

А ти, Бимбалов, тичай да пращаш доноса – ако ще и на Байдън!

Милена Върбанова