19.05.2024

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'фон дер лайен путин ще бъде подведен под наказателна отговорност 08:40,04.07.2023 08:40, 04.07.2023 09:02, 04.07. 2023 g Marica.bg 492 å3 принтирай председателката на европейската комисия урсула фон lер лайен снимка; ар/бта'

Вече започва да ме е срам от лидерите на ЕС, в който по нещастие се набутахме с благото съдействие на Соломон Паси и Миглена Кунева, които за мен са български граждани, но не и българи. Гинеколожката Фон дер Лай/н/ен, щяла да подвежда Путин под наказателна отговорност. Ама хайде, моля ви се, всеки да се изказва по специалността си, а тази специално не по-далеч от това, за което е учила.

Лайнен не вижда какво се случва в Европа. Не вижда как горят Париж, Белгия, Швейцария. Не вижда как афганистанци изнасилват малолетни и пребиват до смърт европейци. Не вижда как горят улиците на Европа заради погрешните и катастрофални решения на ЕС. Не вижда как се вдигат цените, а европейците ударно обедняват и нямат никаква сигурност дори в домовете си.

САЩ започнаха тази война. САЩ искат Европа на колене, за да останат единствени господари в света. САЩ искат Русия разкъсана, за да няма кой да се противопоставя на злото. САЩ и глобалистите поставиха начело на ЕС недоразумения като Меркел и Лайнен. Като пияндето Юнкер. Хора в тежки зависимости и отклонения, често отрочета на едни други, искали да завладяват света.

Освен нагла, Лайнен е и малоумна. Ще го подведе под наказателна отговорност, ако го хване. Ако Русия загуби войната срещу колективния Запад. Ама ако не стане така, къде ще си намери място гинеколожката? Май там, където приключи съдбата на Третия Райх. Защо Европа постоянно повтаря грешките си?!?

Урсула, не по-далеч от…..органите!

Елена Гунчева-Гривова