29.03.2024

Главната задача на България за тази година е НЕДОПУСКАНЕ приемането ни в еврозоната и преминаването ни към разплащане в евро. Събитие, насрочено за 1 януари 2024 година, буквално виси като меч над главите ни. Основната опасност не е, че ще поскъпне битието ни, а че ще бъдем вкарани във вътрешността на тоталитарната система на глобализма с всички произтичащи многобройни негативи, които ще бъдат толкова сериозни, че ще засегнат до 4 поколения след нас. Следователно въпросът за борба срещу това зло е основен и на дневен ред, като по всичко изглежда, че това е заплаха от историческо национално значение, трудно съизмерима с други световни заплахи, с които България се е сблъсквала в историята си. Моята преценка е, че това събитие е съизмеримо единствено с падането ни за 500 години под чужда народностна и религиозна система на власт, култура и морал.

По тази причина е от изключително важно значение провеждането на референдум за запазване на лева, да не кажа, че е направо катастрофално важно кой и с какви мотиви организира допитването. Няма да правя анализ на борбите и ежбите по повод организацията на референдума, информация има изобилно. Ще посоча враговете на инициативата. Това са българската държава, която е в ръцете на евро-атлантическата върхушка, политическият елит от всички партии, чуждите евро-атлантически посолства, ЕС, медиите и журналистите, всички НПО, финансирани с американски средства.

Ще кажа също, че към момента се случиха някои много смущаващи неща, които не са изненада за мен.

И накрая ще посоча моите изводи и моето мнение за случващото се по този, повтарям, най-сериозен въпрос за бъдещето на българската нация.

Инициативата е много хубава, с широко обществено доверие и с огромен потенциал за успех, което може да означава и отваряне на врата за Булекзит. Което означава мощна обществена енергия за политически процес, каквато не се е отваряла от 25 години насам. В резултат не съм учудена от простия факт – Костадин Костадинов и Възраждане да обсебят инициативата изцяло с позволени и непозволени средства. Инициативата не е тяхна по произход. Освен това икономическите им експертност и са в начален стадий на формиране, което прави Възраждане тежко неспособни да ръководят подобен мащабен процес, това се вижда с просто око от парламентарната им работа.

Но най-сериозният аргумент против тяхното обсебване на референдума е, че аз лично не съм сигурна и никога не съм била сигурна, че те работят за интереса на България и българския народ! Има множество досадни и притеснителни примери, че Възраждане в парламента не работи за България, а за глобалисткия чужд политически концлагер. Тези неща за мен са били ясни и неведнъж съм ги критикувала. Но настоящата ситуация, с темата за еврозоната, тема от жизненоважно значение и при положение, че ИНСТИТУЦИИТЕ В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ РАБОТЯТ ЗА ИНТЕГРИРАНЕТО НИ КЪМ ЕВРОЗОНАТА, обсебването на референдума и откровеното готвено поредно предателство към България, този път от Възраждане, ми се струва бреме, което обществото много трудно ще понесе! Референдум задължително трябва да има! И този референдум в никакъв случай не бива да бъде обсебен от Възраждане! Те ще го провалят, вече го провалят и саботират.

Но дори и да е късно, дори и нищо да не можем да постигнем, всеки българин, който иска да бъде за пореден път изпитан на чия страна застава, трябва да се подпише против еврото. Всеки подписал, се е подписал в книгата на бъдещето.

Анастасия Гешева