03.05.2024

Този призив непрестанно се подема в сайтовете и видеата на национално мислещите български общественици. Но сякаш българският народ недостатъчно го оценява, недостатъчно вниква в него! Не му се вярва, че ножът е опрял о кокала! Че вече няма време – текат последните секунди!

Народе мил, не остана нормална личност в Европа, която още вярва в дивотиите на Зеленски и на неговия хазарски терористичен режим. Всичко, което този режим излъчва, е Лъжа! Лъжа, замислена отдавна, с цел изтреблението на два братски народа – руския и малоруския. Или по-точно – на един и същи народ, разделен от изкуствени държавни граници. Зеленски, Байдън, „демократите“, узурпирали властта над САЩ, ЕС и НАТО са подставеници на дълбокото царство, което днес води война срещу Русия, а утре ще я поведе срещу цялото човечество. Целта на тази античовешка секта не са парите, защото печатниците за пари са в нейни ръце. Целта й не е златото, защото тя вече е откраднала почти цялото злато на планетата. Целта й е СМЪРТТА – най-напред на бялата раса, творческият двигател на света, а сетне и на човешкия род.

Славянството е най-омразният прицел на дълбоката държава и според нейните планове, то трябва да загине преди всички.

Малорусите изгубиха своята държава. Изгубиха я в момента, в който поднесоха властта над нея на „врага на народа“ Зеленски. Изгубиха и цели поколения, покосени във войната – огромна част от най-здравите, най-силните малоруски младежи от 20 до 30 годишна възраст вече са избити и погребани. Но ние не трябва да се мамим, че това е поражение за дд, която дирижира развитието на събитията. Напротив, това е нейна победа, защото голямата й цел не е напредък на фронта, а убийството на тези младежи. Целта й е смъртта на славяните – на хората с бели лица, сини очи и руси коси. И тази цел се постига всеки ден. Със смъртта на украинци и руснаци от двете страни на фронтовата линия. Те се стрелят, а тя се киска злорадо. Унищожава ги с техните собствени ръце. Както впрочем се получи и двете световни войни.

Основната задача на „правителството“ на холограмите на дд в България – ПП/ДБ и криминалните престъпници от ГЕРБ – е да бъде избито българското младо поколение. То е неопитно, не е минало през казарма и военно обучение, не е държало оръжие в ръце – какво по-хубаво от това! То е идеалната жертва. Агнешко за курбан! Повтарям, сектата, която овладя света, не се стреми към войнски победи, а към изтребление. На украинския фронт ще бъдат пратени етнически българи – не турци и цигани – защото тъкмо ние, етническите българи, законни наследници на земята, носители на държавотворен фермент и на древна култура, пречим на дд. Тя ще прати нашите младежи, доколкото ги има, на заколение, а страната ни ще превърне във фронтови плацдарм. В пепелище. За да я засели по-късно със собственото си потомство.

Това е логиката на текущите събития и никой вече не я крие. Не казвам нищо ново – всичко е отчайващо ясно. Въпросът е ще се намерят ли у българския народ воля и сили за противодействие на адските предначертания? Предадени сме от криминокрацията, която управляваше България 33 години. На 6 юни бе извършен преврат и се състави кабинет на безмозъчни роботи-екзекутори, откровени маши на дълбокото подземно царство. Не се събрахме достатъчно множество пред НС, позволихме им да направят „правителство“. Ще им позволим ли да се развилнеят с пълна сила и да пратят българско пушечно месо срещу Русия?

Трябваше да действаме преди кабинетът Денков-Габриел да бъде гласуван. Още когато Радев връчи позорния антиконституционен мандат на „али-балите“. По-лесно е да спреш злото преди да се вкопчи в кормилото, отколкото постфактум.

Но и сега, няколко дни подир конституирането на „кабинета“, един голям, добре организиран национален протест срещу Франкенщайн-а, скърпен от кирчовци, кокорчовци, ристьовци, гномовци, боковци, мустафи и догановци ( защото и последните са в заверата ), ще бъде само от полза за българския народ. Нека предателите са наясно, че няма да се дадем мърцина.

В тези протестни действия трябва да участват и избирателите на ПП/ДБ/ГЕРБ – ако имат грам мозък. Защото капанът на смъртта щраква и за тях. И за техните деца.

Според мен, протестът трябва да се проведе не пред НС и МС, където се разиграва зловещият куклен фарс, а пред „посолствоТО“, на Козяк 16, където са кукловодите.

Българино, ще имаш ли кураж да обявиш гражданско неподчинение? Така или иначе трябва да минеш в настъпление. Без оръжие и без водач – нямаш друго средство за отпор.

Враговете са те осъдили. Дори не ти дават право на последна дума. Искат те мъртъв. Ще им позволиш ли да те екзекутират?

Виж съдбата на Украйна! Искаш ли ти да си следващият?

Милена Върбанова