18.05.2024

Анастасия Гешева

Тъй като от вчера върви поредното световно масово дезинформиране наречено конференция за климата в Египет, на която ще участват всички, включително България, всички световни Грети (младежи с отрано програмирани и промити мозъци, точно както в соца се бореха пионерите в надпревари, за да посетят световния детски лагер в Артек), съм длъжна да започна с тази тема.
Климатични промени под давлението на човешката дейност не съществуват!

Климатични промени има само под давлението на Природата, която е космически организъм с неописуемо по-силно и високо развитие от човека. Климатични промени има само по силата на космически процеси, които са извън контрола на човечеството. Съвпадат по време, да. Човешката представа, че хората могат да влияят на климата и да го променят с оръжия (има такива), с производства и начин на живот, е смехотворно и е поредното доказателство, че някой иска да държи човешкото съзнание в мрак.
Климатичните промени обаче са удобна програма за вреда на човечеството, която се използва от глобалистите, за да продължат унищожаването на човешката популация и постиженията на цивилизацията, което те наричат НУЛИРАНЕ.

Отново да си припомним.
Глобалистите са шепа хора, които през лъжи, терор и пари са придобили Земята и я използват за себе си. Те инсталират навсякъде свои протежета да управляват от тяхно име.
Понеже глобалистите сатанисти, вече напълно известни и ясни като бял ден, не могат да спечелят честни избори по никакъв начин, остава им да лъжат с изборни резултати, като обвиняват Русия в изборни намеси.
И така, ден преди може би най-важните избори в настоящите дни, отново се раздухва информацията, че руските хакери ще подменят изборите за Конгрес на САЩ. Това се прави за всеки случай, ако не успеят машинациите, които качиха и Байдън на власт (да не забравяме нито за миг, че сегашната американска администрация дойде на власт с невиждано манипулиране на изборите и на практика открадване на победата).

Няколко важни световни процеса са навързани на тези избори, но и бъдещите избори в САЩ и навсякъде ще бъдат важни. Конкретно сега положението е критично зависещо от резултата.
На първо място войната в Украйна.

Ако глобалистите загубят мнозинството в Сената (където е важно и не е сигурно, в Конгреса е абсолютно сигурно, че ще загубят мнозинство), Зеленски ще бъде изчистен и имаме шанс за нормализиране на световната ситуация, която изкуствено умишлено се държи в положение обратно на нормалното. Тук прибавям и една по-голяма мечта. Ако НАТО умре, то е умряло, но го държат на крака, за да успяват сатанистите, ще бъдат изметени всички натовски политически елити, включително в България. Представете си само – от президента до последната натовска чистачка изчезват! Впрочем въпросът не е дали, а кога. Само за кога става дума, защото дали е отдавна решено.

Във връзка с тези избори се развива и фронта в Украйна. Американският съветник Съливан, който беше в Киев онзи ден оповести плана на глобалистите за фронта, като сега ключовата точка е град Херсон, който вече се намира на руска територия. Там ще бъде направен опит за украински пробив. Впрочем положението на фронта си е истинска война, като продължава политиката на РФ за много внимателно водене на военните действия. Както много пъти обяснявам Путин внимава и прави всичко възможно да кореспондира с нормално мислещите политически отговорни хора в цял свят, за да може да се реши проблемът бързо и колкото се може по-безболезнено.

Предстои среща на Г-20 в Индонезия, на остров Бали. Тя също ще бъде фокусна точка на хибридната и информационна световна война между човешкото и нечовешкото. Икономическото неравенство и предстоящата световна финансова ядрена криза поради потъването на доларовата система ще носят всеки следващ ден все по-голямо отрезвяване на извън англо-саксонския свят. Ако някой иска да оцелее, той трябва задължително да скъса каишката на англо-саксонския ред!

Друг акцент на забързания световен дневен ред е предстоящото световно първенство по футбол в Катар, което ще бъде политизирано и глобализирано до краен предел, като аз очаквам провокации от всякакъв глобалистки характер там, включително не изключвам възможността то да не завърши.

Наблюдавам всички точки, в които глобалистите се опитват да разпалят нови военни конфликти, след което да се намесят, като всичко това се прави, за да се прикрият идващите финансови и обществени колапси на англо-американския хегемон.
Кореите, Иран, Сърбия, Турция, Сирия, Саудитска Арабия, Тайван, Карабах са само част от тези точки.
В Бразилия шести ден продължават протестите срещу избора на Лула.

Посещението на помощник държавния секретар на Белия дом Джейк Съливан в Киев преди два дни завърши с поставянето на условия на Русия за евентуален мир. Очевидно е, че тези думи да предназначени за украинците вярващи на Зеля, както и за западните армии промити мозъци, защото днес Уолстрийт Джърнъл пише, че същият Съливан от месец води тайни преговори с двама високопоставени руски политици. Вестникът указва, че става дума за обсъждане на мирни преговори между Русия и Украйна.
Като се има предвид позицията на Русия по въпроса, ми се струва, че положението на глобалистите е толкова зле, че не остават много възможности за действие.

Анастасия Гешева