20.04.2024

В клуба на богатите се живее скотски! И се умира скотски.
Големият проблем на така наречената демокрация е, че тя няма какво да предложи на лоялните и честни хора. В нея има място само за измамници, тарикати, агресивни гупаци и бандити. Та тая прехвалена демокрация не може дори да се сревнява с тоталитарната държава. В последната имаше истинска социална политика, истинско образование и култура и съвсем истинска политика по жилищно строителство с грижа за всеки човек. За абсолютно всеки. Да не говорим за демографска политика, икономическа политика и политики за вътрешна и външна сигурност. Всичко имаше в една развита социалистическа страна, която заемаше челно място в почти всички сфери на световното стопанство. И това го направиха наменклатурни кадри – комунисти, които нямаха висок образователен ценз, но за сметка на това си обичаха държавата и народа. И те процъфтяваха.

Какво се случи с установяването на демократичните бандити във властта?
33 годишен грабеж на всичко изградено преди тях и нищо съградено за гражданите от самите тях. Нищо, освен ламаринени супермаркети, които само за една нощ ги разглобяват ако се налага и заминават на друго място. Енергетиката, която грабят от 33 години ли направиха днешните политически отрепки, оръжията дето раздават безогледно ли купиха те, пътища като пътища ли направиха срещу натрупани за сто години дългове, военната ли индустрия те направиха? Нищо не са направили те, освен грабежа на всичко изградено от комунистите. Колкото и да им е тъжно да го признаят.

И сега с какво се гордеят?
Със силна военна индустрия – комунистическо производство, с ядрена енергетика – комунистическо производство, с минно дело – комунистическо производство и със стратегическа инфраструктура – комунистическо производство. От самите тях нищо, но от сърце! Само приказки, насаждане на омраза и разделение на държавата и нацията колкото се може повече. Толкова могат да направят либералните отпадъци.

И за капак ще ни вкарват в Еврозоната,, за да сме солидарни в плащането на натрупаните от богатите икономики европейски дългове. Не от нас! Ние нямаме чак такива дългове, каквито имат 90% от така наречените силни европейски икономики. Но! Това, че нямаме, неозначава, че няма да плащаме техните задължения. То така добре – един яде, друг плаща!
Зная, че всеки иска да вярва, че е в клуба на богатите!

Но всъщност е в клуба на длъжниците! С навирена глава, качен на потъващ кораб.

Николай Марков