25.04.2024

ТОВА, ЗА КОЕТО ДВЕ ГОДИНИ ПРЕДУПРЕЖДАВАХМЕ, ВЕЧЕ СЕ СЛУЧВА

Най-токсичната част на коронавируса е т.н. „шипов протеин“, а т.н. „ваксини“ имат за цел човешките клетки да си го произвеждат сами, т.е. да отравят/увреждат цялото тяло.

Вече доказаните механизми на „ваксинацията“ са поне пет:

НАМАЛЕН ИМУНИТЕТ, който води до увеличаване на инфекциите, повишаване на опасността от рак, синдром на придобита от ваксина имунна недостатъчност (VAIDS)

АВТОИМУНЕН ОТГОВОР, при който имунната система атакува клетките, които произвеждат „шиповия протеин“, нервите на тялото и водят до аксонални невропатии, повишена честота на енцефалит и реактивиране на ревматоиден артрит.

ВЪЗПАЛИТЕЛЕН И ХИСТАМИНОВ ОТГОВОР, водещ до дисрегулация и невровъзпаление на невроните на главния и гръбначния мозък, което може да доведе до симптоми на тежко разстройство, като множествена склероза, главоболие, тревожност, промени в личността, когнитивни промени и хронична умора.

АКТИВИРАНЕ НА ФИБРИН И МИКРОТРОМБОЗИ, което причинява микросъсирване, микроинфаркти, възпаление, автоимунно активиране – от загуба на чувствителност в краката до задух и загуба на слуха или всичко комбинирано.

АМИЛОИДОЗА, възникваща от натрупването на амилоидни протеини, което води до невродегенерация и заболявания като Алцхаймер, Паркинсон и други невродегенеративни състояния.

И НЕЩО НОВО!
Вирусът преминава кръвно-мозъчната бариера много рядко, но шиповият протеин от ваксината преминава много по-лесно!

Лъчезар Аврамов