21.05.2024

Анастасия Гешева

Файловете Ъпщейн разкриват ново ниво на зависимост на американската държавност от Израел. Не са ми нужни повече доказателства, за да разбера един от начините за контрол на политическия елит. Който впрочем много лесно може да се контролира, поради огромното зависещо състояние, в което изпада всеки политик без висок морал – секс, наркотици, пари и власт. Фактически аферата Ъпщейн е грандиозно окупиране на американската държава от Израел. Не е само еврейското лоби, но и МОСАД, които в заговор с ЦРУ и с помощта на Ъпщейн, Бил Клинтън и принц Ендрю, фактически са поставили под зависимост почти целия политически субстрат на САЩ плюс Холивуд и научните среди. Защото години наред този остров е работел и по този начин още и още хора са попадали на него, без изобщо да подозират, че ги следят и записват.

За Бил Клинтън съм сигурна, че се е дърпал в началото, защото иначе нямаше да се наложи да му пратят младата стажантка с голяма уста, за която сега изплува информацията, че също е била агент на МОСАД. Моника Люински, да, същата. Този грандиозен заговор Ъпщейн, създаден и организиран от еврейската разузнавателна служба, ще допринесе за разпадането на американската държавност, ще разбие всички досегашни позиции по предстоящите избори. Прогнози не могат да се правят. Според мен Доналд Тръмп е с двата крака вътре на острова и много трудно ще бъде да убедят обществото, че няма нищо общо. Всички, които познават конспирологията, знаят, че световният таен елит е съставен изцяло от евреи. Е, ето поредното доказателство. МОСАД държи САЩ чрез аферата Ъпщейн.

По този повод отново искам да припомня, че САЩ нямат никакъв шанс да оцелеят, ако не се освободят от тази зависимост, от и към Израел. Която формира вътрешната и външната им политика от 1774 година насам, като до 1947 година еврейското влияние върху САЩ е изцяло отвътре, а след тази дата се прибавя и външно.

Анастасия Гешева