20.09.2024

„Демократичната“ пещерна култура продължава с пълна сила! Просто се чудя докога ще има хора, на които истината им е пред очите и те ще я отричат. Че Западът се превърна в купчина нечовешка деградация.

ЕС критикува своите граждани, че имат претенции да им е топло и светло!
Вие представяте ли що за безумие е това?
Значи хиляди години признак за култура беше ПОДОБРЯВАНЕТО условията на живот на хората. До днес, когато дойдоха едни безумци като Борел и Урсула, които казват на европейците, че трябва да се откажат от топлина, светлина и чистота.

Знаете ли, тези трите – светлина, топлина и чистота, са признаци на Божествения Живот! Това са трите основи на истинската човешка духовна и материална култура. А сега, като го знаете това, се сетете сами какви са Борел, Урсула и всички останали, които карат европейците да се върнат назад в еволюцията си.

Хелзинки е градът, в който има инструкции за училищата и детските градини да се осъществява изхождане по малка и голяма нужда в……полиетиленови торбички, които ще се съхраняват в контейнери!‼️☝️
Защото нямало да има ток и вода!
Това нормално ли ви се струва?
Защо няма да има ток и вода?
Освен това, полиетиленовите торбички не са ли подсъдни по законите на зелената климатична сделка и изобщо къде отива тая обезумяла Европа и докога ще харесвате този ЕС?

Същите болни настроения в управлението се наблюдават и в другия „рай“ на Земята – Канада.
Открито лошо отношение на властта към всеки, дръзнал да недоволства от ограниченията в ресурсите и закани към всеки, дръзнал да говори, че било студено!

Ще криминализират да кажеш, че ти е студено?!?

Думите отдавна не стигат…..

Анастасия Гешева