27.04.2024

Денков трябва да свърши в затвора, а Кирчо Кретена в стая с гумирани стени в някоя психиатрия! Тези хора са истински психопати и долни престъпници – нагли, арогантни лъжци! Никога повече Денков – този е символ на националното ни унижение, на най-голямото ни падение. Никога не сме били по-отчуждени от държавата си. Постижение на идиотското му правителство било абсолютно незаконното нарязване с флекс на един паметник и язвата, която оставиха след себе си в центъра на София! Изрода докара ислямистки престъпници от Европа и те сега нападат децата ни, но „постижение“ според този червей било, че накълца и захвърли в калта статуята на българската майка с дете на ръце. Вместо да докладва дали извършителите на бруталното нападение са задържани и до къде е стигнало разследването, Денков се хвали, че е „отмъстил“ на паметник! Ако изтъпленията на мигрантите, които псевдоакадемика докара, не бъдат наказани и подобни прояви се превърнат в ежедневие наистина ще се отворят вратите на пъкъла.

И тази нахална и безочлива твар иска едва ли не да сме му благодарни и декламира колко успешно бил управлявал! Точно той, който най-демонстративно заяви пред чужди медии, че БЪЛГАРИЯ не го интересува.

Ако Борисов остави тези паразити да продължават да глозгат трупа на Родината ни не го чака нищо добро.

Предупреждението, което преди векове е отправил Данте към всички ни трябва да се помни :“ О вий, кои престъпяте тоз праг, надежда всяка тука оставете“!

Страхил Ангелов