26.04.2024


Източник: Time Newsmagazine и електронно издание на в-к Капитал

„Никога не се доверявайте на медиите!“

Адолф Хитлер през 1938 г. е обявен за човек на годината от списание „Тайм“,
а през 2019 г.  Костадин Костадинов за Der Übermensch – Свръхчовек от електронното издание на Капитал.
_________________________

И в стил в-к „Работническо дело“:
На днешната дата, преди 5 /пет/ години, е постановено решението на Софийски градски съд, с което е регистрирана политическа партия „Възраждане“ – на този светъл за нацията тъдърварски празник – 2 февруари…
… Вероятно по една друга случайност, Лидерът на Партията – Костадин Костадинов – е роден в още по-светлия за човечеството – Деня на лъжата – 1 април.

Според старата народна мъдрост, когато на едно място има две случайности – нищо не е случайно!
Те ви рождени дни –  партия на 2 февруари, с лидер на 1 април…
… и с тези две дати в асоциацията ми един нормален няма – лесбийки, гейове, бисексуални, трансджендъри и лъжци…
… все едно… София фрийк шоу да го предвожда националистът Боян Расате, а парада на хетеросексуалните да се води от някоя мъжка версия на Чичолина…
… иначе някой от ПП „Възраждане” говореше за образование?!
… за семейни ценности?!
… за деца?!
… за „Ин Витро“ процедури?!
… за отказ от полагащата се държавна субсидия?!

Кои обаче са ПП „Възраждане”:
Лидерът им – Костадин Костадинов – е бивш заместник-председател на ВМРО на Красимир Каракачанов.
След неуспешен опит да завземе властта сред воеводите, вероятно е изгонен и основава ПП „Възраждане”.
Тогава може би е „отмъкнал” част от електората на ВМРО във Варна и областта, което обяснява и представянето му на последните избори за кметове и общински съветници, проведени през 2019 г.

Последното нарицателно наименование, което нечий зъл гений е родил за Костадин Костадинов, на което според мен е възможно да се погледне от много ъгли като обидно творение, като хуморестко злословие, или е възможно да е цинично имплементирана истина /кой как го приема си негова работа/ – Коцето „Коврата“ Копейкин.

Абревиатурата му обаче ми щукна, че е бруталната „ККК” и буквално я асоциирах с белите качулки от Северна Америка.
Да-а-а! Ку-Клус-Клан, част от демократичното американско общество, което през 1963 година е водило дебат дали негрите са хора /позволявам си да използвам терминът „негър“, понеже за мен е лишен от обида или какъвто и да е расистки подтекст, и е равностоен на термина афро-американец/,– докато същата година, Съветите – Съюза на съветските социалистически републики /СССР/– изпраща първия човек в космоса – Юрий Гагарин.

За щастие правоприемството и последователните политики за отмяна на сегрегацията, водени от президентите Линдън Джонсън и Ричард Никсън, днес дават резултати и показват духовно израстване, с които всяка нация може само да се гордее – за да се стигне до:
– президентът Барак Хюсеин Обама, чиито родители са Барак Обама-старши – чернокож кениец от етническата група Луо, и Ан Данъм – бяла американка от Канзас;
– или Н.Пр. Херо Мустафа – Посланик на Съединените американски щати в Република България, която е родена в град Ибрил, Ирак, и е американски гражданин от кюрдски произход – полиглот /владеещ или ползващ 9 или вече 10 – девет или вече десет – езика, в т.ч. и български/.
САЩ – държава, даваща на можещите, знаещите и даровитите необозрими хоризонти за развитие!
За разлика от родната действителност, където, ако си некадърен, но нагъл, прост, но безочлив, си повече от цар,…

След лирическото отклонение, относно абревиатурата „ККК“, ще продължим с един кандидат-кмет на град София – летеца-изтребител о.з. лейтенант Николай Дренчев.
Костадин Костадинов се среща с него във ВМРО, като офицера от запаса е настоящият секретар на партията /б.а. – направо като от Централния комитет на Българската комунистическа партия – „Найс, а?”, из филма „Мисия Лондон”/.
Николай Дренчев, представящ себе си и/или представян за бивш летец-изтребител, който – забележете след цели 2 /две/ или 3 /три/ години в служба на Родината – по свое желание напуска Военно-въздушните сили на Република България,– за да се отдаде на частен бизнес.
Е, наслужил се лейтенантът,… толкова се наслужил, че даже и до чин капитан не успял да стигне.

! В тази връзка трябва се има предвид, че обучението на летецът-изтребител не е като в някоя хуманитарна специалност:
– Изискванията за физическа годност на кандидатите е завишена до степен, която е без налог за нито един друг род войски;
– Обучението се осъществява не само в учебните зали на ВВВУ „Долна Метрополия”, а и на учебни самолети – витлови и реактивни;
– Средствата, които всяка държава отделя – инвестира – в образованието, уменията, физическата подготовка и пр. на един летец-изтребител вероятно са десетки милиони лева/евро – инструктори, учебни бази, тренажори, летателна техника /предвид специфичната ѝ амортизация/, гориво, необходимо за минималните часове нальот на всеки обучаващ се, и т.н. и т.н.

И след такава инвестиция от страна на държавата за обучението на лейтенант о.з. Николай Дренчев – при 5 /пет/-годишен срок на обучение и предвид целите му 2 /две/ – 3 /три/ годни служба под знамената, някой да тръгне да ми говори за негови качества, като дълг, призвание, отдаденост и т.н….
Толкова наивен или глупав и да искам да бъда – Невъзможно!!

А вие можете ли да сте толкова тъпи, за колкото ви мислят?!

Но Другарят Тодор Живков „падна“ и слоганите вече са:
„Демокрация!“ и „Свободен избор!“
И така, видно от Търговския регистър, в началото на 90-те години на миналия век е създадено дружеството „Братя Градеви” ООД, където Николай Дренчев е съдружник с Димо Дренчев.

Фирмата е регистрирана на същия адрес, където се помещава и партията на Костадинов.

Останалото, както обикновено, е някаква полусива история…
… до 2016 г., когато видях програмата им, присъствах на среща с Der Übermensch-ът /Свръхчовекът/ от ПП „Възраждане” – Костадин Костадинов –  и станах симпатизант на партията.
Думата им беше, че няма да вземат и стотинка от държавната субсидия, която би се полагала на партията, ако минат границата от 1% /един процентен пункт/ на парламентарните избори през 2017 г.
На същите ПП „Възраждане” получи 1.11% от доверието на избирателите, вкл. и моето.
След участието на Свръхчовека в „Шоуто на Слави” по bTV, където публично обяви, че има отказ от получаване на държавна субсидия, като тогава, из медийните среди, се заговори, че това били най-скъпите 10-тина минути в българския ефир – около 1.6 милиона лева.
Видео архив:
1.
2.
3.
4.
Източници bTV, Bulgaria on Air, и БТА.

Малко по-късно дойде моментът на истината, когато в самата партията се заговори, че нямали право да се отказват от субсидията, въпреки че в качеството си на адвокат им беше обяснено, че няма задължение да се получава субсидия, а само е възникнало право на такава.
Ръководството на партията реши да я вземат, което доведе до напускането ми на ПП „Възраждане”, като неин симпатизант.
Малко по-късно се оповести, че перите щели да бъдат дарявани за „Ин Витро” процедури, „за да има деца“…
Е, оставих си вратичка, допускайки, че може да им е оказан натиск, и са намерили елегантен начин да бъдат полезни на обществото и най-вече на българските семейства с репродуктивни проблеми.
Първият транш е дарен – факт – дори има и сключен договор за асистираната репродукция.
Другото е харчено или стои по партийните сметки, чакащо да бъде усвоено.
Оказа се, че „възрожденците” изгориха и последния мост, по който щяха да минат много хора, търсещи реален антипод на настоящата политическа система.
Това е техният избор, а нашата наивност почина заедно с доверието ни към „тези хора” – от тук насетне за ПП „Възраждане” ще използвам термина „тези хора”, като всяка аналогия с „онези хора”, с който в днешната Федерална република Германия, се визират националсоциалистите на Адолф Хитлер, не е случаен.
Надявам се, един ден, да не се говори за „онези хора” и в България.
Днес, вече е видно кои са „тези хора” – за мен – те са людоеди, прегладнели за власт и пари.
След избори винаги идва и време за финансови отчети, които всички участници в проведените през 2019 г. такива за евродепутати и кметове и общински съветници, представиха пред Сметната палата.
Тогава, през 2017 г., колко бяхме излъганите от онези около 38 хиляди души – не се знае,– но със сигурност нямаше да минат бариерата от 1%, ако бяха казали истината от самото начало, предвид гражданските квоти на Стела Банкова и Минчо Христов…

ВИДОВДЕН ДОЙДЕ!

Начина на финансиране участието на ПП „Възраждане“ в изборите е предимно от държавната субсидия – малки дарения и никакъв членски внос – за последния трябват членове… все пак…
Как „тези хора“ спазват предизборните си обещания и поетите ангажименти към Суверена е ясно – поредните политици, пардон кандидат за политици, безследно изчезнали между думите и делата си.

„— Кой си ти? — попита го Дяволът…
— Аз съм плебей по рождение и всички дрипльовци са мои братя. О, колко е грозна земята и колко са нещастни хората!”

— Кой си ти? — дрезгаво и лукаво го попита Дяволът.
— Аз съм принц по рождение и боговете ми са братя! О, колко красива е земята и колко са щастливи хората!”
из „Приказка за стълбата“ на Христо Смирненски…

Интересно и актуално звучат първият и последният въпрос по отношение на „тези хора” от приказката на Смирненски, нали?…
… гдето първо щели да се откажат от субсидията…
… после дето уж щели да я даряват за „Ин Витро” процедури…
… и накрая взеха, че си платиха изборните кампании за евродепутати и за кметове и общински съветници – не само с доверието на избирателите си, а и с НЕРОДЕНИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ

Разглеждайки отчетите им, прави силно впечатление какво е присъствието им най-вече като хора, като личности.
Дълг – за своите две-три години служба под знамената Николай Дренчев не е бил произведен дори в чин „капитан”;
Честност – финансовите им отчети показват колко струва думата им;
Морал – за това трябва да са налице първите 7 /седем/ години… поне…;
Съвест – тя е присъща за човеците,… а навярно и за животните…

Това, което за себе си установявам от действията на кандидат-полит-елита от ПП „Възраждане”, е несъвместимо с думите – дълг, честност, морал и съвест,– а те говорят на всички ни за ценности…

Може Der Übermensch-ът да има твърда реторика.
Може програмата им да е красиво написана.
На фона на делата им обаче думите им са без стойност и съдържание.
За тази цел, ще видим за какво харчат или може би как усвоят субсидията „тези хора”, за което ще разгледаме всичките им отчети, подадени пред Сметната палата на Република България.

Видно от първия отчет, относно изборите за кметове и общински съветници, народната мъдрост, дето казва „куче влачи автобус, диря няма”, навярно добива реални краски, както следва:
Собствени средства – 620 611.72 лв. /постъпления само от държавна субсидия/
Разходи за външни услуги – 173 182.82 лв., от които:
Общо за медийни услуги – 117 299.78 лв.;
за електронни медии – 48 571.40 лв.;
за други доставчици на аудио-визуални услуги – 37 240.00 лв.;
Българско национално радио – 3 156.00 лв.;
други доставчици на радио-услуги – 8 175.40 лв.;

*Електронни издания на вестници, списания, информационни агенции и други електронни издания за онлайн новинарски услуги – 68 728.38 лв.
Разходи за консултантски услуги – 3 500.00 лв.
Разходи за плакати, флаери, диплянки, брошури и други – 28 885.74 лв.
Наеми за помещения, транспортни средства, рекламни съоръжения и други – 21 568.90 лв.
Други разходи за външни услуги – 1 928.40 лв.
Общ размер на финансирането на предизборната кампания 173 182.82 лв. или „само“ няколко си деца – неродени…

Принципно – Злото трябва да бъде пресичано в зародиш!

На следващо място, вторият им отчет потвърждава, че техни кандидати са извършили следните дарения в полза на партията/-майка/:
Георги Гюлеметов – Кандидат – 1 080.00 лв.
Иван Спирдонов – Кандидат – 210.00 лв.
Николай Колев – Кандидат – 1 000.00 лв.
Петър Магеранов – Кандидат – 60.00 лв.
Всичко – 2 350.00 лв., колкото една прилична заплата за България.
Сумите може да изглеждат смешни, понеже са малки, но фактите навеждат на мисълта за схемата „броил и евентуално пил”, ако платилият бъде избран.

Къде е разликата с досегашните партии?!
За мен такава няма!
А за вас?

Звучи брутално, но за жалост истината за ПП „Възраждане”, прикрита под ценностите и идеалите на българското Възраждане – за мен – е отвращаващо и зловещо грозна!

Особено внимание следва да бъде обърнато на разходното перо за:
Електронни издания на вестници, списания, информационни агенции и други електронни издания за онлайн новинарски услуги – 68 728.38 лв.
Факт е, че първите материали от адв. Николай Лалев – Софийска адвокатска колегия, бяха публикувани в интернет от bultimes.com /Bulgarian Times/.
В световната мрежа обаче се появиха и други страници с „подобни” имена – bultimes .BG, .INFO, .NET и .EU – с наименование Bulgarian Times, в които има редица публикации от, за и/или възхваляващи Der Übermensch-ът и/или партията му.
Сайтът в областта .BG се оказа – вероятно и той случайно – регистриран от съгражданин на лидера на партията – от Константин Петков и се притежава от неговото дружество „Константин медия” ЕООД, ЕИК 204277252, със седалище и адрес на управление в гр. Варна, и дата на първоначално вписване 07.10.2016 г.
След справка в интернет е видно, че другите имена в интернет са свързани с интернет тролове от гр. Шумен.
Налице са и други странности, като в bultimes.com:
1. Лице, което е известно като интернет трол, има редица публикации на страницата;
2. Всички снимки от статиите са премахнати;
3. Неудобните външни връзки от статиите с автор адв. Николай Лалев – САК, са премахнати.

Причината е ясна – читателят да се обърка и подведе кой кой е в интернет пространството и/или да се достигне до дискредитиране на независима медия и/или се прави опит за заглушаване на истината!… 

прост народ – зли политици – пропаднала държавност = на геноцид. 

На следващо място, да се платят 68 728.38 лв. за електронни издания на вестници, списания, информационни агенции и други електронни издания за онлайн новинарски услуги, е доста интересно, при условие, че „покана” за участие в предаване по „Дарик радио“ струва цели 600.00 /шестстотин/ лева.

Вероятно поради същата причина вече има наложена цензура и в една уж независима телевизия, съгласно неписаното правило в българските медийни среди – срещу „рекламодател”, т.е. срещу човека, който „налива” пари, да не се пише и да не се допускат лица, говорещи истината, когато последната е против платеца.
Участията на членовете на ПП „Възраждане” в телевизия „Евроком” не са едно или две.
Къде отиват парите на избирателите след първия транш – къде са децата?!? – е ясно, но още по интересно става, когато от данните в отчетите им се установят дружествата, където се дават пари.

Колко ли неродени дечица са изпити, изядени, разлети, раздадени?!?…
Две изборни кампании им стигат!

Видно от Търговския регистър:
1. „АДЛАЙН” ЕООД, ЕИК 205456579, собственик на капитала – Анна Христова и дата на първоначално вписване 07.01.2019 г.  гр. Варна;
2. „Инсайд БГ” ООД, ЕИК 148087884, дата на първоначално вписване 2007 г, като половината от капитала е собственост на „Инсайд Мениджмънт” ЕООД, ЕИК 200821166, със собственик на капитала – Кеворк Кеворкян /съвпадение на имена с водещия на „Всяка неделя”/ – гр. Варна;
3. „Медиа сървис” ООД, ЕИК 148075184, собственици на капитала – Даниел Сапунджиев и Албена Сапунджиева и дата на първоначално вписване 2006 г. – гр. Варна;
4. „Ню медиа студиос” ЕООД, ЕИК 204518227, собственик на капитала – Людмил Първанов и дата на първоначално вписване 27.03.2017 г. – гр. София.

Правят впечатление, че първото и последното дружество, са сравнително скоро регистрирани – респ. през 2019 г. и 2017 г.,
три фирми са варненски,
кое е без подадени годишни финансови отчети… също е видно,
факти, пораждащи въпроси,… и навеждащи на вариации от многообразни отговори.
Колко ли „съвпадения” ще изникнат с времето между едни фирми и една партия, пробиваща си път към кокала на властта – де с поруганото доверие на гласоподавателите, де с неродените деца на България, а за неудобните им от сега… кой знае какво вече им „дават“?!

За да може, Ахмед Доган – навярно,– рестартирайки политическата система, отново открито да говори за обръчи от фирми около партиите в България…

Нищо ново под слънцето в България вече повече от 30 години.

Допусне ли се ПП „Възраждане“ и в реалната власт, ще дойде Страшното, а то е само част от целия процес на геноцид над арменци и българи!

Само една тънка червена линия стои между отминалите времена и десетте стъпки към диктатурата:
1. Унищожаване на трудовите синдикати, така че хората да не могат да преговарят за по-високи заплати и е намалена възможността за политическа организация – факт;
2. Контрол над студентите, така че да не могат да се противопоставят /заеми/ – факт;
3. Подкопаване на публичната образователна система, така че хората да не са толкова способни да мислят критично – факт;
4. Сключване на сделки с капитала – при подкрепа, следват намалени данъци, орязване на публичните разходи за бедните и елиминиране на регулациите, които засягат печалбите на олигархията – факт;
5. Създадена среда, в която повечето хора изпитват икономическа тревога, разочарование, гняв, несигурност и пр. – факт;
6. Обществото е убедено, че проблемите на всеки един негов член, произхождат от самия него – чужденци, имигранти, расови или етнически малцинства, интелектуалци – факт;
7. Наложено е цинично отношение към демокрацията и култ към беззаконието/слободията – факт;
8. Членовете на обществото биват убеждавани, че те имат нужда от човек с твърда ръка, който ще оправи всичко – факт;
9. Изпълване на ефира с лъжи – факт;
и 10. Избиране на лъжеца и налагане на диктатура чрез общохаресвани  слогани – ?!

Колко от тези стъпки са извървени вече?!…
Май остана само последната стъпка, с която се преминава тънката червена линия.
Дано не съм прав!

Останат ли „тези хора”…
Не бъдат ли изметени сега…
Цената ще бъде плащана от децата на България!

Последните им действия предизвикват и много въпроси, предвид смешно-нефелния им опит за атака на Министерство на регионалното развитие и благоустройство, при който някои от присъстващите са си позволили да посегнат на български полицаи – органи на реда, служители на Министерство на вътрешните работи,– и то при и по повод изпълнение на служебния си дълг, представляващи държавата – Република България!
За щастие „ентусиастите” бързо са били „охладени” /за жалост/ само с лютив спрей… Дано следващият път българските полицаи имат правомощия и да действуват в подобни ситуации, както процедират – в такива случаи – колегите им в правовите държави!

На следващо място, някои от „тези хора“ ще дават обяснения, предвид подадения сигнал от мен, в качеството ми на физическо лице, до Иван Гешев – Главен прокурор на Република България, относно възможна манипулация на изборните резултати извършена от лица от ръководството на ПП „Възраждане“, и вписани в кандидатските листи за парламентарните избори през 2017 г.
При условие, че Прокуратурата на Република България прецени, че има данни за извършено престъпление, следва да бъде ангажирана наказателната им отговорност.
Следва да се има предвид, че качеството им е на длъжностни лица – тогава, като кандидати, и сега, като настоящи разпоредители с бюджетни средства /държавната субсидия/.
За мен евентуалното – възможното – престъпление изглежда по следния начин:
т. 1. Публично се оповестяват партийна програма, намерения, дават се обещания – като например, че ще бъде отказана полагащата се държавна субсидия, ако се премине границата от 1%;
т. 2. Горното води до привличане на избиратели и получаване на право за получаване на държавна субсидия;
т. 3. Следва отказ от отказа, т.е. взема се решение за получаване на субсидията и публично се оповестява последващото такова, че парите ще бъдат дарявани за „Ин Витро” процедури;
т. 4. Оказва се обаче че бюджетните средства се разходват и за други цели, освен за асистирана репродукция,… за което пред медиите се мълчи.

На пръв поглед – нищо,… но дали е така?!

Описаното в точка 1 води до привличане на избиратели както негласуващи, така и от други политически партии, ведно с лица от гражданската квота – Стела Банкова и Минчо Христов.
Последното може да доведе до две възможности /по точка 2/ – по-нисък изборен резултат за друг участник в изборите и невъзможността му да събере 1% от доверието на гласоподавателите и респ. да няма право на държавна субсидия или да получава такава, но в по-нисък размер от онзи, който би следвало да получава.
Другата вероятност – според мен реалнодоказуема – е получаване на право на държавна субсидия и включването ѝ като разход в държавния бюджет.
За да бъде изпълнен съставът на престъпление, следва някоя от тези хипотези да бъде свързана с нанасяне на вреда – в единия случай може да е на друг участник в изборите, а във втория – на държавата, или кумулативно – и на друг участник и на държавата.
В тази връзка, вероятна възможност за извършено престъпление може да се допусне, когато:
1. са налице една или две от горепосочените предпоставки;
2. изпълнението на предизборно обещание, намерение или на част от политическата програма, е свързано единствено и само с волята на ръководството на политическата партия, т.е. изпълнението не трябва да зависи от външни фактори;
3. лица, оповестили политическата програма, направили предизборно обещание и/или обявили публично намерение – напр. за отказ от държавна субсидия,– трябва да са част от ръководството на партията и да са били включени в кандидатските ѝ листи,
а, както се вижда и чува, лично председателят на ПП „Възраждане” – Костадин Костадинов,– който е и кандидат за депутат, заявява, че отказът от държавната субсидия е единственото, което е подвластно на тяхната воля.
Следва да се има предвид, че кандидатите за депутати, съгласно Изборния кодекс и по смисъла на Наказателния кодекс, са длъжностни лица.
Отделно, тези лица, като разпоредителите на средства, получени от бюджета, също действуват в качеството си на длъжностни лица.

Преценката дали има данни за извършено престъпление принадлежи на Прокуратурата на Република България!

Има ли обаче отказ от образуване на досъдебно производство, жалбата ще бъде от мен!

Разрушенията в София след бомбардировките на съюзническата авиация на 10 януари 1944 г.: църквата “Св. Николай Мирликийски Чудотворец” на ул. “Цар Калоян”, с оцелялата икона на светеца.

Източник: lostbulgaria

Отделно от всичко изложено по-горе, вчера – на 1 февруари 2020 г. – случайно попаднах на сайта citadela.bg, регистриран от летеца-изтребител о.з. лейтенант Николай Дренчев – секретарят на ПП „Възраждане“.
Оказа се, че интернет страницата е проект на Движение „Възраждане“.
Същата е създадена за целите на „Организация за координация на взаимодействието между доброволците, защитаващи семействата си от инвазията на социалните служби /СС/“, като последната абревиатура ме напомни за операция „Цидатела“, проведена от Вермахта на Третия райх.
„Links, 2, 3, 4,… Links! Links!“ – Rammstein

„Децата на Дунав“
Рамщайн

Дунавската пролет е кървава,
където гаснат утеха и мъка
Нещо зло се таи
във влажните му поля

Никой не знае какво се е случило тук
Водите – разяждащо червени,
рибите оставили без дъх
И лебедите мъртви бяха
Покрай речните брегове
животните болни бяха
От полята на речните острови
пълзящо зловоние се пропива

Къде са децата?
Никой не знае какво се е случило тук.
Никой нищо не е видял.
Къде са децата?
Никой нищо не е видял.

Скоро майки стояха при реката,
плачейки горчиво
От полята покрай дигите,
заразата премина във всички водоеми
Черни знамена в града
Плъховете – сити и доволни
Чешмите текат отровно червени
А хората са заминали

Къде са децата?
Никой не знае какво се е случило тук.
Никой нищо не е видял.
Къде са децата?
Никой нищо не е видял.

Дунавската пролет е кървава,
където гаснат утеха и мъка
Нещо зло се таи
във влажните му поля

Къде са децата?
Никой не знае какво се е случило тук.
Никой нищо не е видял.
Къде са децата?
Никой нищо не е видял.

И в стил „Рамщайн“, ведно с факта, че гласът – Тил Линдеман – е от Германската демократична Република /1949 г. – 1990 г./,:
В чест на капиталистическите пролетарии!
Честит 2 февруари!

А как само ще броим, оставащите цели 60 дни, за да поздравим всички честни политици с:
Честит 1 април!

Къде са децата?

Източник: Фейсбук на Д-р Камелия Илиева – Педиатър

Всичко гореизложено са мои – лични и субективни – мнения и виждания.
На който не му допада гореизложеното, може сам да си прецени дали не е поредният политик или кандидат за такъв – безследно изчезнал между думите и делата си.

Автор: Адв. Николай Лалев

Възраждане има всички белези на секта. Божествен гуру, антихриста, светлите рицари….направо психиатриите са за дела, че така са си изтървали пациентите. От друга гледна точка се замислям дали Клонка Възрожденска, ако загубят изборите, няма да ги накара гуруто да приключат всичко, защото какъв е смисълът от живота, ако Божествения не управлява!?!

Елена Гунчева

pogled.eu