19.05.2024

Международното положение премина в лек тупик, в очакване на обявения главен участник Зимата. Впрочем генерал Зима не е важен за войната, защото сега войните се водят и без да излизаш от вкъщи. Но за принуждаване към осъзнаване и подчиняване на висшия смисъл, зимата определено е генерал.

Има много причини за това леко спиране на активното движение на всички участници, макар че и декември се очертава да бъде достатъчно сериозен предвид планираните съвещания на СЗО и комисията за забрана на биологичните оръжия, която ще заседава в Женева и на която очаквам руснаците да изнесат интересни неща.

Не зная дали и как новогодишните празници ще бъдат използвани за почивка в геополитическите процеси, това предстои да се види. Във всеки случай има все още големи неясноти, предстоящата развръзка на изборите в САЩ, по-специално мнозинството в Сената, от което ще зависи много бъдещето в следващата година.

Европа и ЕС се намират в окаяно икономически и политически положение, прегърнати здраво от нездравите сили. Които умират, някои като НАТО отдавна са мъртви, обаче ги държат на крака и ни карат да мисли , че те имат роля в живота ни. Многократно говорихме, че ЕС ще преживее тежки дезинтеграционни процеси, които и тоталитарният режим там няма да може да спре. Тази зима ще бъде ключова за проявлението на това, което всички смислени хора знаят, и което цялата медийна машина се стреми да скрие. Че ЕС е съюз във фалит с тоталитарна властова пирамида и е управлявана към провал и разсипване на държавите членки, като важи дори за богатите и недосегаеми такива като Англия, Дания и Нидерландия. Просто при тях мащабите на проявление катастрофичност са други.

Ще видим как ще реагират европейците на замисленото наслагване на два катастрофични процеса – икономическа криза и предвидения нов „бум“ на вирусни инфекции с цел отново засилване на ваксинацията с изключително опасните неизпитани и неизвестни като съдържание ваксини против КОВИД.

Разбрах защо ЕП обяви Русия за терористична държава.
За да не може да преговарят с нея!
Защото никой не преговарял с терористи!
Значи все пак има желание за преговори, които глобалистите в ЕС искат да задушат в зародиш. САЩ и ЕС определено не се държат като съюзници и в много отношения не действат като такива.

Германия и Англия са толкова тежко пострадали от цветния фашизъм (дъгата е символ на нещо съвсем друго и съвършено нарочно тъмните сили я използват, за да затворят пътя до това друго нещо), че политическите решения почти изцяло зависят от това.
Англия под давление на тази прослойка (не са троцкисти, не са марксисти, страшна трагедия е това заблуждение!) забранява рекламите на Катар в градския транспорт в Лондон. Като се има предвид колко сериозен инвеститор е Катар в кралството и специално в Лондон, това е поредното самоубийствено решение у иначе считащите себе си за непогрешими и единствено умни англо-саксонци. Е, вижда се колко са умни. Катар заяви, че ще отговори подобаващо на това решение.

Между другото американския национален отбор не коленичи преди началото на мача с Англуя под давление на друг фашистки почин в САЩ, за правата на чернокожите над белокожите. А англичаните падат на колене веднага.
Култура, какво да ги правим!

Българските политкоректно медии вече ни съобщават метеорологичното време в Украйна, сякаш България е Украйна. И така днес се събуждаме с новината, че в Киев ще вали сняг. И аз искам моментално да се наложат санкции на Климата на планетата, на Гея, на Майката, веднага! Какъв сняг, та това е путинско оръжие. Планетата Земя – Путински агент!

Положението на милиони без ток, топлина и вода е катастрофа в 21 век! Да се замислят защо са в това положение, не да плюят руснаците. Да се замислят и родните миротворци, които боравят само с едната гледна точка. Продължава терорът на българския умнокрасивитет от ДБ-ПП над израза „друга гледна точка“. Опорочиха и израза и факта, че е възможно да има и друга гледна точка.

Анастасия Гешева