19.05.2024

Започвам отново с непрестанно нужното обяснение, че всички неща на света са добри, ако ги прави Запада и са лоши, ако ги прави Русия. Трябва да си идиот, за да не разбираш това!!! Съжалявам, ако някой се обижда, но просто вече не се издържа.
Едно и също нещо е добро, ако го прави Запада и е лошо, ако го прави Русия. Тази интелектуална главоблъсканица е повече от елементарна и на мен ми е мъчно да гледам уж умни и учени хора, които тежко катастрофират в нея. При това катастрофират вече 30 години.

Нужно ми е още едно много важно заявление.
За да се прави геополитически анализ, в момента е необходимо да се каже, че единствените държавни ръководители, които са заявили открито и действат в делата си срещу Дълбоката Държава и нейния глобализъм са Путин и Си Дзинпин. Всички останали не са борци срещу ДД. Като за Си не е сигурно, че е истински борец с ДД, но поне го заявява открито. Което прави Путин единственият. Длъжна бях да засвидетелствам плахите опити на Си да бъде антиглобалист.

Оттук насетне идва анализа на всякакви видове избори, всякакви политици и държавни глави. Както и на световните организации, до една предвзети от глобалистите. До една!!!

Глобалистите в техните медии пишат, че след конгреса в Китай и неговите резултати, много Шанхай и напускали страната. Демек, бягат от диктаторския режим в свободния Запад. Същото пишат и за руснаците по повод военната мобилизация. Но забравят да пишат за бягството на украинците от мобилизация, наричат го бягство от войната.
Но тази информационна еквилибристика се отнася изцяло към първата част на поста ми.

Кристин Лагард в качеството си на управляващ МВФ, една от основните глобалистки институции, вчера за малко да падне, докато се опитваше да обясни положението. Нарече Путин ужасен човек, след което каза, че инфлацията в света се е появила от нищото. Пак по първата част – Светът е в инфлация, защото Путин е лош човек и прави ужасно неща, инфлацията я е донесъл щъркелът, а Запада няма но общо и никога не е имал! Това не знам какво е.
Не са виновни ФРС и финансовите задкулисия, не са виновни Шваб и малоумните му пандемии, кризи и тренировки със света, не са виновни капиталистите, виновен е Путин!

Новият бразилски президент е старият добър приятел на глобалистите. Много са ми смешни анализи, които го наричат ляв Лула да Силва. Това не е ляво бе, хора! Това е глобалисткото ляво, то няма нищо общо с Троцки, нито с Ленин, нито с никой. То си е западно либерално ляво!!!
Освен това в борбата с глобализма на Шваб и другите евреи няма ляво и дясно. Има сътрудничество с тях или борба с тях. Средно положение не съществува. Лула да Силва е проводник на Уолстрийт в Бразилия.
Но при настоящите нови световни тенденции и безпрецедентната криза за спасение от злото на Колективния Запад, не може веднага да се каже дали един или друг глобалист или служител на глобализма ще изпълнява зададените задачи или ще ги саботира. Ще му дам време на Да Силва, да го видим къде ще върви предвид положението. Засега предизборно говореше против Украйна и споменаваше истината за Русия, ама да го видим следозборно как ще е.

Снощи стана ясно, че никакво извозване на жито няма да има от страна на Русия по зърнената сделка. Всичко прекратяват. Путин каза, че работят по отговаряне срещу Киев вече не по Кримския мост, а по атаката в Севастопол. Каза още, че Русия има много възможности за отговор. Засега Киев е без ток и вода, и без интернет. Ще видим какво ще направят.
Знае се със сигурност, че Украйна отново подготвя завземане на ЗАЕЦ. Но трябва да напомня, че тя вече се намира на руска територия, независимо, че не признават западните това.

Путин нарече вчера Ердоган „човек на думата“. Поне това! Като каже нещо, Ердоган гледа да изпълни казаното.

Боже, до къде се докарахме!
Да се радваме, ако някой си удържи на думата!
Това е резултата от великите ценности на Шваб и Фукуяма, и на големия малоумник Харари.

Анастасия Гешева