20.05.2024

Руската пропаганда била виновна за всичко. Ама как се врежда тази руска пропаганда при толкова плътно покритие на западната пропаганда бе!

Те всички национални телевизии са на пряко управление от посолството и мрежата му от НПОта. Нова тв е буквално собственост на ЦРУ. Фейсбук, Туйтър, Инстаграм, Гугъл, Ю-туб, Вайбър, УатсАп… всички са американски. Фак(т) чекърите са само западни. От всяка колона, всеки екран и всяка хартийка се лее западна пропаганда.

Всички НПО-та са западни пропагандатори, правителството е западна партенка, социолози, политолози, украинолози, всичколози… всичко, което влиза в телевизора е на посолството. Всички руски ресурси са блокирани и пак сме били облъчени от руската пропаганда.

Не бе, не! Вие толкова сте се увлекли в това, да ни облъчвате със западна пропаганда, че сте пропуснали правилата за безопасност. Сами сте се облъчили със собствените си отрови.

Желаещи няма, защото са отвратени от вашата пропаганда, направо се задушават от нея и ако някаква нищожна руска пропаганда успее да се промъкне между западната пропаганда, то тя е като глътка чист въздух за давещото се общество в този океан от ваша пропаганда.

Оляхте се, осра-те се направо!

от Мрежата